Snak

Mere indhold efter annoncen
Guardiola har ikke købt top 5-spillere i verden. Det anerkender jeg. Han har købt mange top 40-spillere - og har gjort dem bedre - og er verdens bedste manager.

Det får bare desværre ikke mig til at tænde for tv´et, når hans hold spiller. Og nu skal jeg sove : )
@Pindhunden, bare du husker at tænde tv´et til næste Derby-Day :)
Godnat herfra
detgårnok, vi er jo gamle røvhuller, når vi kan huske tiden med kedelige italienske kampe, for de seneste mange år har de faktisk ligget i toppen, hvis vi skal måle på mål.

Jeg kommer aldrig til at bebrejde City for at spille kedeligt, da hvert hold spiller på sin måde. Og i min verden har vinderen altid ret. Noget tyder sgu på, at City og Pep har temmelig meget ret :-)

Men objektivt set er det sjældent underholdende at se to hold spille mod hinanden, hvor forskellen i niveau er så stor som i aften. Og ind imellem spiller Peps hold altså netop på samme måde som de italienske hold i 80´erne. Kører bolden rundt i egne rækker uden egentlig interesse for at sætte bolden på spil i jagten på en 2-0 føring.
Nu har jeg set 3 City kampe i December og der har City disket op med ikke mindre en 3-4 absolut kandidater til månedens mål og den 1 kandidat til årets mål på 3 kampe... De har en 14-3 målscorer i de kampe.

At tiki taka pasningsspil, hvor der kommer nogle fuldendt kontra og diverse langskud konstant som skaber mange langskuds mål netop fordi City presser hold til stå lavt. Skulle være kedelig fodbold?? Undskyld hvad.

Jeg gad da fandme gerne Mit United kunne sidde og skabe fodbold så godt og fedt at man registrerer 25 skud nærmest hver kamp.

Det folk har beskrevet er det er forudsættende man ved allerede andre hold bliver presset helt ned og bliver chanceløse på det overfald af fodbold?
Det ikke gået op for nogle de beskriver et hold er for godt forbeholdt de andre for var de andre gode spillede de sig bare udenom det overfalds fodbold. Det har CL hold gjort lige siden Guardiola kom til City.

I United har vi også haft rimelig god succes med det, selvom vi slet ikke er i nærheden af gode gamle dage. Kampene mellem Liverpool og City plejer også levere nogle vilde kampe, som igen blot fremstår det er de andre hold der er for ring dog ikke City´s skyld de har så nemt ved overfalds fodbold mod de dårligere hold.
@Positiv fodbold, defintionen på underholdende fodbold er et spørgsmål om semantik.
Og du har fuldstændig ret i, at det vinderen som har ret. Jeg ser så mange Premier League kampe som muligt, Liverpool, Chelsea har første prioriteringen og selvfølgelig Manchester United. Fordi jeg bruger de andre kampe til at analysere og sammenligne Citys kampe og dagsform. Min konklusion er at City som
nummer et i Premier League, med bedste målscore og 10 vundne kampe i streg bare spiller bedre og er meget mere kyniske på alle parametre i forhold til vores nærmeste konkurrenter og lokale naboer i Manchester.
Så må man for den sags skyld kalde vores spilkoncept søvndyssende og overfaldsfodbold, men så er vi bare tilbage ved at vinderen har altid ret...
Jeg er ved at være træt af spillere som Grealish, Cancelo og Foden. De falder til jorden for et godt ord. Modstanderen kan ikke nærme sig dem og de falder. Det er urimeligt og ikke noget med bold at gøre. Øv hvor jeg synes det er træls, at Premier League er ved at ligne den spanske liga. De store hold får et hav af frispark og de mindre hold får overhovedet ikke samme antal.
Citys spillestil afhænger 100% af modstanderens tilgang til kampen. Selvfølgelig er City nødt til at holde på bolden og søge åbninger, når Brentford står 11 mand i feltet i 70 minutter af kampen.
Denne diskussion bunder noi egentlig i at mange har ondt i røven over at City formår at dominere ligaen konsistent og uden fuldblodsangriber.
Så skift dog ud Pep!

Fra næste spil, skal jeg simpelthen ikke have City spillere. De er ikke frustrationen værd.
Nej, du er ikke neutral.
@Taco mix, Pep og spillerne bliver, hvor de er...Nemlig på første pladsen i Premier League. Hvis folk herinde ikke kan tåle Pep og hans spilkoncept, så kan de jo bare lade være med at se vores kampe...Længere er den ikke.
Hehe CityFan, jeg snakker om Fantasy football. Tværtimod har jeg brug for City til at skrabe nogle point sammen. Men jeg rammer konstant hans rotaionsroulette.

Det gjorde ondt at Gündogan ikke spillede igår. Puha :)
Nej, du er ikke neutral.
annonce