Snak

Mere indhold efter annoncen

City sejrede efter to Haaland-kasser i PL-debuten

søn 7. aug 17:24

Erling Haaland sørgede i sin Premier League-debut for en sejr til Manchester City på 2-0 over West Ham på London Stadium med to mål.Læs hele nyheden her
Hvor er han vild. Kæmpe tjeneste Daniel Levy gjorde Man City, da han ikke ville sælge Kane til dem. Nu har de få en langt yngre og mindst lige så god model for blot 50 millioner pund. En tredjedel eller fjerdedel af hvad Kane ville have kostet at købe fri.
Nem sejr med 76% boldbesiddelse mod sidste års syver. Så fik vi også taget hul på den tredje Farmer´s League i denne weekend.

Guardiola og City har allerede vundet.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
tillykke med mesterskabet :)
lfc ligner ihvertald ikke en trussel (2-2 mod oprykker i går og 0-4 vs et ManU i dyb krise forleden)
Så fed en kamp!
En godt spillet kamp af det suverænt bedste hold i Manchester (og muligvis hele UK).
Stærkt gået og et godt resultat.
Det bliver spændende at følge Haaland fremadrettet!
Altså en forventet sejr og rart med en god start. Men ikke under 73% i besiddelse gennem kampen- og igen masser af fase 3 fart i spillet. Men igen City har nu den 9 man skal bruge, men der investeres for meget ball poss og kræfter ift når første scoring falder. Det er for sent der scores generelt- og det blev også set sidste sæson--så egentlig er jeg også lidt skuffet over, at det ikke blev til flere mål.

Men mesterskabet skal nok forblive på Etihad...
@Rigoletto

Folk der ligger noget i Uniteds 4-0 sejr i første testkamp mod Liverpool forstår absolut INTET af fodbold. Liverpool skifter hele holdet 2 gange og giver debut til et hav af ungdomsspillere i den kamp.
Av av av. KDB - Haaland er en dødbringende kombi.
Mht. lfc og deres første kampe her- de skal nok forblive absolut tophold.--- Jeg ved ikke egentligt hvorfor----men et instinkt siger mig, at Chelsea går hen og bliver en meget farligere contender til tronen end lfc.---har dem som nr, 2 ,når sæsonen er ovre...
City er bare virkelig skræmmende og ender højst sandsynligt som fortjente mestre igen i år

Det var ikke kønt i dag, godt nok mod en uhyggelig modstander, men jeg holder stadig på at vi rykker ned i år

@raNdOMiNAtoR

Og på fredag tager vi hul på den fjerde og absolut mest intetsigende af dem :)
West ham og kun West ham ! Født ind i det og banket ind igennem opdragelsen
Så er vi li´som i gang! Det så da meget fornuftigt ud. Og nordmanden var ikke helt så lam på engelsk græs som mange havde forudsagt/håbet. Blue Moon rising! :)
annonce