Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SådanKammerat
Altid det samme shit.
Alle ejere har mia. af dollars. Det er ikke kun et spørgsmål om at have penge- Der skal købes klogt ind, få alle til at arbejde for hinanden og så skal alle divaerne holdes ude, så holdet forbliver homogent.
Skrevet af clary
Klubberne med de højeste transferbudgetter i deres ligae blev bl.a. mestre i England, Spanien, Frankrig, Tyskland og Danmark. Det er desværre forudsigeligt.
Skrevet af This is Anfield
@UnitedG. Det er jeg som sådan ikke uenig. Og hvis det er mig du refererer til når du skriver;

Men at sammenligne med Ferguson og konkludere at han er en dårligere træner, er bare dumt.


så har du mistolket mit indlæg. At en succesfuld manager som Ferguson ikke har fået samme pointantal som de to hold her, siger mest af alt noget om hvor stærke disse hold er. Og det bør reelt ikke kunne være muligt at blive ved med at høste så mange point. Surt at blive nr 2 i sådan en sæson.
Skrevet af Wise1964
Uden tvivl de to bedste hold i Englands historie, både Uniteds hold i 90´erne, Arsenals hold i starte af 2000, og Mourinhos Chelsea hold, ville ikke kunne rører disse to fantastiske hold,

Og det ender altid samme sted, verdens bedste, GOAT, uden sidestykke … bl.a. bl.a. - diller måling for fuld udblæsning og alt for lidt ilt under hjelmen

Hvordan hulen kommer man frem til den slags udsøgte konklusioner?
Nisi Dominus Frustra ...
Skrevet af Johnbrand
Helt klart at verdens bedste hold er Liverpool. City blev ufortjent mestre. P. G. A svineheld i sidste kamp. Øøv.
Skrevet af LionelSchmeichel
Tillykke til City fans, fortjent mesterskab! 4 på 5 år? helt vanvittig flot det Pep laver i City.

Hatten af for Pep og City, men også Klopp og Liverpool. At man kan give sådan et mandskab som City tæt løb over 38 kampe, bevidner i den grad om et højt niveau.
Skrevet af Cfever
Og det ender altid samme sted, verdens bedste, GOAT, uden sidestykke … bl.a. bl.a. - diller måling for fuld udblæsning og alt for lidt ilt under hjelmen

Hvordan hulen kommer man frem til den slags udsøgte konklusioner?


Hvis man virkelig prøver, kan man overbevise sig selv om det meste. Det der sker her med Ferguson svarer til at sige Tuchel er bedre end Klopp fordi han har været i 6 finaler på halvanden sæson, mens Klopp har været i 8 eller 9 på syv år. Kontekst er nøglen og ingen husker andenpladser medmindre at 1. Skabet er rimelig tomt eller 2. Man glider og smider det væk.
We know what we are
Skrevet af 09043428
Jeg har læst i diverse tråde om de nye mesterhold i går og lagt mærke til at mange skriver ‘fortjent’ eller ‘det bedste hold’. Jeg forstår ikke man skriver det åbenlyse som om det er en holdning. Det er et faktum at det hold som står tilbage som nr. 1 efter 38 spillerunder er det bedste hold og er fortjente vindere. Det siger selvfølgelig sig selv. Det behøver man ikke at synes når det forhelvede er hele præmissen for spillet. Tillykke til City!
Skrevet af SuperT
Den her sammenligningskultur er trættende. Hvorfor skal man altid sammenligne hvem der er bedst? Kan vi ikke bare respektere at der findes og har fandtes mange gode managers og at finde en GOAT er fuldstændig umuligt da det kræver præcis sammen grundlag at vurdere ud fra - hvilket er nærmest umuligt.
annonce
0