Snak

Mere indhold efter annoncen

CL: FCM kan møde Shakhtar eller Benfica

tor 29. jul 2021

Formår FC Midtjylland at sende PSV ud af Champions League-kvalifikationen, kan holdet løbe ind i Shakhtar Donetsk eller Benfica i playoff-runden.Læs hele nyheden her
Det er fandeme lidt af en tur..
Så muligheden for Shakthar Donetsk skal møde Shakthar Midtjylland er til stede. Hvis det sker, må det være kampen med flest brasilianske spillere på banen i en europæisk kamp nogensinde ?
Et godt nordjysk ordsprog : Tille op ....tille fuld !!! Udnævnt af keiser1 til at være en jysk tranlampe :-) Møghunden kalder Real Madridfans for arrogante ..... jeg er dermed superarrogant !
Hold da fest.

Hvis Fcm kommer i CL har de ihvertfald fortjent det.
Rasmus Marvits
Det er stadigvæk bedre en den mulighed der var man mødte Monaco... Syntes egentlig også det vildt FCM står som det seeded hold imod PSV troede egentlig som Seeded det blev en nemmere tur haha
@3kroner

Flere brassere end danskere i startopstillingen i går...
Tillykke med EL gruppespil
Det jo næsten helt umuligt. Fcm er måske på niveau med Celtic, men psv nej.

Vi får måske 3 hold i gruppespil, hvis fck kan følge med og det er vel non til vi kan holde vores placering, vi vinder jo nok nogle kampe
Faktisk mest til pudersne d-:
Flere brassere end danskere i startopstillingen i går... Tillykke med EL gruppespil


Hahaha det sjovt mange danske klubber har mødt op til kampe med 4 dansker kun, en del endda med færre utroligt nok... det ikke noget problem.

Men når mange af ikke danskerne der spiller pludselig er fra det samme land. Og shit helvede er brudt løs det jo forfærdeligt!

Yup kæft de her danske fans forstår få sig selv til se latterlig ud.
Kig på hans tilhørsforhold... Det er den sædvanlige bitre garde, der er inde og svine FCM til, trods de ikke selv er i Europa. Sørgeligt at have det sådan.

OT:

Jeg håber FCM vil gå videre mod PSV, men det kræver et helt andet niveau, end Celtic. Forsvaret for FCM bliver alt-afgørende. Kunne være fedt at gå deres kanter frustreret tidigt i kampen.
Nej, du er ikke neutral.
Taco Mix

Bestemt det FCM har levet igennem Celtic på er vi har overmandet dem fuldstændig i fysik både med fart styrke og udholdenhed.

Det kunne godt ligne fysikken bliver vores spidskompetance denne sæson...
Kan Bo få noget mere spil blandet ind sammen med fysikken kan vi godt gå hen blive stærkt hold allerede igen i år!

Men ja PSV, det er sku en anden skuffe en Celtic.
Vi får måske 3 hold i gruppespil, hvis fck kan følge med og det er vel non til vi kan holde vores placering, vi vinder jo nok nogle kampe

Hvis FCK "kan følge med", så får vi 4 danske hold i gruppespil, for FCM, Brøndby og Randers er allerede sikret en plads hver.
annonce