Snak

Mere indhold efter annoncen

Claesson kan få debut - Amoo ude af FCK-trup

Skrevet af bold
søn 3. apr 07:11

FC København kan søndag aften give Viktor Claesson debut mod AaB, da han er med i truppen. Det er Akinkunmi Amoo og Mamoudou Karamoko dog ikke.Læs hele nyheden her
Skrevet af spartan
Jeg gad godt snart se Karamoko i kamp igen. Han så spændende ud i pre-season, og det er ikke fordi NJ har brændt banen af
Skrevet af Gyldenkål
Enig Spartan
Skrevet af Slettet(561605223107)
Gad vide hvorfor Amoo igen ikke er med?
Og hvorfor satser vi ikke på Karamoko? Han er en af fremtidens mænd.
PS: Det bliver super for truppen med flere turneringer næste år, ved godt flere spillere forlader klubben, men der er for mange til de offensive pladser: Og det er ingen kritik af Claesson købet, det svarer til kunne hente Yussuf Poulsen eller en spiller af samme status gratis, men NJ, Roony, Bøving, Karamoko, Mukariu, Amoo, Singh, Babacar, Claesson - det er bare for mange til en turnering!
Skrevet af Jillionaire
@KOM,
Enig med dine punkter: MEN jeg tror også det er rettidig omhu med Claesson, nu ser de ham an og forhåbentligt laver de en forlængelse såfremt alt går godt og FCK forventer at Biel er væk til sommer :)

Babacar, Karamoko og Jørgensen til angriber pladsen - Karamoko er ung og ham skal der nok satses på, jeg tror ikke Jørgensen holder meget mere end et par sæsoner og der vil Babacar også være 31:)

Mukairu og Bøving til venstrekant

Roony og Amoo til højrekant

Biel og Claesson til den offensive midt

Jeg er stadig begejstret over at FCK har hentet Amoo, men der begynder at snige sig noget bekymring ind omkring ham - Har han stadig et efterslæb fysisk eller er det noget mentalt som gør han ikke er klar.

Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Imperator
Karamoko er ung og ham skal der nok satses på


Han er en 22 årig spiller, købt for omkring 10 mio.
Der står mange FCK-talenter klar i kulissen, han skal rimeligt hurtigt gribe chancen for i det øjeblik han ikke er bedre end et yngre talent så er han ude.
Skrevet af Madsfs
Amoo er pivringe til træning. Han fatter intet taktisk og har nærmest en træner "på ryggen" til at guide ham hele tiden. Han ved ikke hvornår han skal gå i pres eller hvornår han skal falde. Han kan ikke hjælpe sin back og han er en dårlig afslutter.

Han har stadig et KÆMPE potentiale, for han spidskompetencer er vanvittige.

Men han mangler en grundlæggende forståelse for spillet.
Skrevet af Slettet(380858221805)
Det er en gåde, at Jørgensen er med. Det var forudset, at han ikke havde niveau inden han kom til FCK. Alligevel er niveauet under det forventede
Skrevet af Jillionaire
@Mads,
Er det noget du har set ude på 10´eren? Jeg spørger kun da jeg ikke synes at kunne læse det nogen steder :)
Hvis ja så er det super ærgerligt, han lader til at være ekstremt vild.. Måske springet fra Allsvenskan til Superligaen har været for stort..
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af Slettet(561605223107)
Mads: Tusind tak for dit bidrag. Det forklarer en del. I så tilfælde giver det mening at afprøve ham mod et (undskyld udtrykket) mindre solidt hold i form af FCN, men han skal ikke ind i et slutspil mod ligaens bedste spillere, fordi her skal vi vinde kampe, ikke udvikle os.Fck skal have den første plads. Den her trup skal udvikles helt på plads i næste sæson. Jeg ville ikke blive skuffet hvis præmiepengene blev brugt på at sikre Vavro på fast kontrakt plus jeg meget gerne så Thelander. Og så behøver jeg sådan set ikke mere :)

@Jillionaire: Er helt enig og jeg synes Claesson er et helt vildt køb. Det er en spiller med næsten 70 kampe for Sverige og som på klubplan er med i et mål hver anden kamp!
Skrevet af Madsfs
Yes, har været en del på 10´eren. NJ har brændt banen helt af og ligner en mand i form. Det skal bare overføres til kampene, ham tror jeg virkelig på.

Han bliver bedre og bedre og skal nok komme i spil til start-11, men lige nu er han simpelthen ikke blandt de bedste.

Skrevet af KommerNu
han skal rimeligt hurtigt gribe chancen

Først skal han lige ha chancen, ikke?
Skrevet af LarsenSindaco
Jeg kan godt se argumentet om, at Claesson er fra en hylde, man normalt ikke kan hente fra, men han bliver helt sikkert også dyr, og han er over 30. Dyre ældre spillere får alle advarselslamper til at blinke hos mig. N. Jørgensen skulle aldrig have været hentet, og han skal i hvert fald ikke forlænges til sommer. Allerede nu er han ikke en væsentlig forstærkning, og han vil kun blive dårligere hans alder taget i betragtning. Karamoko og Haraldsson er desværre blevet ofret af de mange indkøb, hvilket jeg synes er ærgerligt. Der skal også være plads til Orri næste år, for han er ekstremt spændende.
Det handler om det der er bedst for dansk fodbold.
annonce
0