Snak

Mere indhold efter annoncen

Claesson om FCK-fremtid: Skal vi snakke om

søn 22. maj 2022

Viktor Claesson udelukker ikke, at han forsætter i FC København efter sommerferien. Læs hele nyheden her
En transfer som gerne må lukkes - han vil være eminent for især de europæiske kampe hvor hans rutine og klasse kan være afgørende - kombineret med Bøving på v.kant er det super fint dækket ind med rutine og talent.
Winning doesn't really matter as long as you win - Vinny Jones
Ville faktisk ikke være tosset permanent
Jeg syntes han har manglet lidt. Utrolig mange gode positioner han har været i. Ofte virker han dog til at klunte lidt i det.

Dog tror jeg med mere tid, ville han blive en kæmpe gevinst.
Above all: FC København Second in command: Real Madrid Luis Figo, Raul & Maldini - Stjerner på og udenfor banen. Fænomenet Ronaldo ændrede standarden for angribere. Eden Hazard - Det nye stjerneskud!
Jeg er ambivalent... han har "kun" spillet 10 kampe, så det kan sagtens være han skal bruge mere tid. Men en spiller med den højestere værdi nogensinde bør, i min optik, brænde ligaen mere af end han har gjort.

Hans rutine og erfaring vil klart være guld værd for et ungt hold fremover, men afhængigt af beløbet, så er jeg endnu ikke overbevist om hvorvidt det er pengene værd.

PS: jeg kan ikke hitte hoved og hale i hvorvidt der skal smides en transfersum afsted hvis han skal være i FCK fremover.
Er hans kontrakt helt ophævet eller midlertidigt ophævet og skal den russiske klub have en eller anden form for overgangssum? Nogen der er bedre inde i dette end mig?
Hans kontrakt blev ophævet så han er gratis at hente ift transfer. Derfor giver det god mening at give ham en god 2 årig kontrakt.
30 år gammel og med en høj løn fra Rusland.

Vi har yngre alternativer med bedre videresalgs- og udviklingspotentiale til en lavere løn.

Claesson har gjort det fint, men heller ikke mere end det. Som en dyr spiller i truppen håber jeg der findes bedre alternativer.
Øverst FCK Derefter Brønshøj og Aston Villa siden slut 70'erne
Pantic, det er jeg meget uenig i. Jeg kan simpelthen ikke genkende at Claesson skulle være kluntet. Tjek fx. lige hans assist i det 3. mål mod Aab i går.
https://www.fck.dk/nyhed/highlights-fck-3-0-aab
Det er høj klasse!
annonce