Snak

Mere indhold efter annoncen
Et af de ringeste FCK-hold jeg har set på Aalborg Stadion. Der er intet bold i det hold, de lukrerer på to kæmpe målmandsfejl. De kommer ikke i nærheden af CHL. Hvordan undgår der at blive fløjtet straffe, hvor Pallesen bliver holdt inde i feltet? Han bliver tydeligvis frarøvet at nå bolden, da han tørrer sin direkte modstander.
Stop dit tuderi Pnadwe, tror bare AaB skal være glade for at spille kampen med 11 mand.
F.C.K har mere historie end jeres bindegale sociale sammenslutning af en klub.
@pnadwe: hehe..nogle gange skal man se kampen på TV for at få nuancerne med. Men jeg vil da gerne medgive dig at FCK ikke helt har fundet melodien endnu.
Sikker sejr, trods jydsk hjemmebane dommer.
Offensiven er stadigvæk noget bekymrende.
Selv når AaB forærer alle billetter gratis væk til sæsonens første kamp, mod mestrene, kan de langtfra fylde deres bette stadion: 9.400 gratister i dag, kapacitet 13.600
Sløjt.

Et point i 10 kampe. Aldrig nogensinde har jeg hørt om så dårlig en stime i AaB. Tænker ikke Friis skal have særligt mange flere kampe baseret på spil og point.


I 18/19 sæsoner vandt aab ikke en hjemmekamp 8 runder i streg. Den er vel også deroppe af?
CopenhagenNoice

Hvilke nuancer tænker du på? Nu er der også storskærme på stadion, så man kan da se i langsom gengivelse, at Pallesen bliver holdt inde i feltet. Dommeren mangler bare modet til at dømme det, for sådan en bliver jo altid fløjtet midt på banen.

I øvrigt håber jeg ikke vi skal se Boilesen på landsholdet. Skulle han ikke forestille at være god til at føre bolden frem? Han lykkedes stort set ikke med at ramme en medspiller hele kampen og tabte samtlige fysiske dueller til Ementa, hvilket dog er mere forståeligt.
4 mål i alle kampe i SL runden so far....
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Aabs målmand minder om vores kotelet v2
Fck var ret ordinære, vi var en smule bedre, men får ingen point ud af bestræbelserne, fordi keeperen forærer to mål væk.

I det mindste fik polakken smagt lidt på karma, efter han tyrede bolden i hovedet på en 13-årig knægt.

Nå, vi skal videre. Vi skal vinde næste søndag over Horsens, ellers begynder det at blive kritisk.

Plusser ved Ementa og Sousa.
"AAb har ikke en chance.. Jeg ænder gerne mit navn til "aabelsker" - hvis de ikke ryger en tur i 1.division.." - engelsborg1896, 19-03-23
annonce