Snak

Mere indhold efter annoncen

Clattenburg stoppede på grund af Mourinho

ons 6. dec 2017
Den tidligere engelske topdommer Mark Clattenburg forklarer, at han besluttede sig for at stoppe som dommer i England efter kritik fra Jose Mourinho.

Læs hele nyheden her
Undrer vel ikke nogen. Som tidligere Real fan hader man bare Mourinho.
Clattenburg-julekalenderen fortsætter. Især historien med Tottenham er da himmelråbende mærkelig. Glæder mig til næste episode.
AGF 1880
Stærk overskrift. Lidt søgt ift. indholdet i selve artiklen, men det skal sikkert nok give nogle clicks.
<blockquote> Stærk overskrift. Lidt søgt ift. indholdet i selve artiklen, men det skal sikkert nok give nogle clicks </blockquote>
Søgt?? Så overskriften burde i stedet være "Clattenburg stoppede pga. de følelser han fik efter det Mourinho sagde til ham" ?? Bedre??

Det med at opsøge andre for at fortæller om deres fejl (det man synes er fejlagtigt) er jo desperat og dumt. Det bør ikke være muligt bare at valse ind til dommeren efter kampe.
Clattenburg-farsen forsætter.
Jovist, Mourinho kommer til at fremstå dum; der var jo ikke hånd på bolden. Men en dommer skal simpelthen stå mere fast på sine beslutninger. Hvis en trænerhenvendelse efter en kamp kan sætte tanker i gang omkring pension, så er man simpelthen ikke egnet til det mentale pres der hviler over ens rolle som dommer. Derfor mener jeg selvfølgelig heller ikke Mourinho har æren af at Clattenburg stoppede. Det ansvar hviler på hans egne skuldre, og ikke på skuldrerne af en træner som henvendte sig efter kampen, og som har for vane at sige kontroversielle ting om dommernes arbejde.
Hmmm, dvs. det er 2. gang han har fået fjernet en af de bedste dommere.

<blockquote>Per Stefan Anders Frisk (født 18. februar 1963) er en tidligere svensk fodbolddommer fra Göteborg. Han dømte internationalt under det internationale fodboldforbund FIFA fra 1991 til 2005. Han stoppede sin karriere efter at han og hans familie modtog dødstrusler efter en Champions League-kamp mellem Chelsea og FC Barcelona i 2005</blockquote>
\"What is good in our world is that everybody is bankrupt, but the guy who doesn\'t spend is an idiot.\" Arsene Wenger Aab
Mourinho har ikke fået fjernet noget. Clattenburg var desuden en sølle undskyldning for en dommer.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Mourinho ER en klaphat, det er alle vel enige om, også Man Utd fans.
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Enig med Mr P. Ness
Lad vær med at gå ud og sig det, Clatters! Mourinhos ego og penis eksploderer!
'When it comes to Arsenal my heart will always do the talking'
annonce