Snak

Mere indhold efter annoncen
@BF1886

Det er ikke DFF, der boykotter. Det er de enkelte fanklubber og fraktioner. Jeg er selv repræsentant i DFF og har været det i over 10 år, og det er ikke noget, DFF står for. Mange af underskriverne er ganske rigtigt også med i DFF, men det er FCKFC også. Og min fanklub for den sags skyld. Vi boykotter ikke (endnu). :-)
DFF står til gengæld for at indsamle erfaringer og evalueringer fra alle stadions for at kunne give fansene de bedst mulige forhold til alle kampe - ikke kun i Superligaen.

Michel Davidsen fra BT udlagde sagen klart anderledes. Det var dog i Københavns fanradio, som naturligvis har en agenda. Jeg har ikke hørt det andetsteds fra, så hvis du mener at vide, at det hænger sådan sammen, så vil jeg ikke bestride det.

har man som kunde ikke ret til at forvente sig noget som helst?


Jo, det har man. Man har ret til at forvente et sæde, adgang til toiletter, muligvis endda en pølse (til samme uhørte overpris som vi andre også betaler). Man har ikke, medmindre man kan retfærdiggøre det, ret til at forvente særbehandling, der potentielt kan gå ud over andre, større kundesegmenter, der både nu og på sigt er markant mere værdifulde for Parkens indtjening og eksistens.

Det er i øvrigt lidt pudsigt at følge påstanden om, at udeholdene kun har 10 tilskuere med til kampen, og at man samtidig ikke kan finde et sted til dem på 4 nedre tribuner med i alt 21.800 pladser...


Det ville være ret enkelt at finde plads til 10 tilskuere (vil jeg tro), det forventer jeg, at du nok ved bedre end så mange andre. Problemet opstår (vil jeg tro), når man skal reservere et afsnit med egen indgang, eget toilet, mv. til en gruppe fans, som man ikke kender størrelsen af på forhånd. Hvis man bare kunne afspærre 10 sæder til 10 på forhånd solgte billetter, så ville det jo være en ret enkel løsning, men det kan man jo ikke, jf. ovenstående.
@BB
jeg tror godt du kan regne med sponsor billetter er medregnet i sæsonkort salget. Ellers lade os sige at i har 8000 sæsonkort plus et så vidt jeg kan forstå nærmest fyldt sponsor segment. Så er det satme sølle kun at trække 13.000 tilskuere i snit per kamp.

Jeg synes også det er lidt komisk det skal nævnes hvor meget et ordentligt afsnit til udehold ville skære i jeres muligheder for salg til FCK´ere når der nu vi ser på hvor mange ledige pladser der i snit må være. Alle andre klubber har da også et område til udehold der ikke altid bliver brugt, vi kommer ikke i nærheden af at have udsolgt i Esbjerg, men det gør i jo tydeligvis heller ikke i FCK. Jeg kan ikke helt forstå hvor alle de her ledige pladser så er henne til en gennemsnitlig kamp. Er de alle på Øvre tribuner eller?? Det er mig uforståeligt når nogen her nærmest tegner det billede de øvre pladser er så fantastiske. Jeg er godt klar over du BB sagtens er klar over de nedre er at fortrække for alle, bare ikke alle der tegner samme billede herinde.
Jeg synes også det er lidt komisk det skal nævnes hvor meget et ordentligt afsnit til udehold ville skære i jeres muligheder for salg til FCK´ere når der nu vi ser på hvor mange ledige pladser der i snit må være.


Jeg er ked af at sige det, men jeg tror stadig ikke du helt har forstået problemstillingen. At der eksempelvis nogen gange er kampe mod totalt ligegyldige hold på tossede tidspunkter (Viborg lørdag klokken 18:30) der trækker ned, kan ikke rigtigt være det der er udgangspunktet når der planlægges den slags.
Man kan ikke bare flytte rundt på afsnit alt efter vejr, vind og hvad vi ved bagefter der måtte dukke op.
Desuden er der nogle sikkerhedsting omkring BogC, noget logistik omkring sponsorer og forplejning samt muligheden for hoppeborge og vækst på D.
Så den der gennemsnit og find 50 tilfældige pladser til udefans er bare ikke spot on på sagen.

Alle andre klubber har da også et område til udehold der ikke altid bliver brugt, vi kommer ikke i nærheden af at have udsolgt i Esbjerg, men det gør i jo tydeligvis heller ikke i FCK.


De ting er bare ikke sammenlignelige, da man i Parken har en volumen i tilskuere der trods alt gør, at man ikke kan tilfredsstille alle der vil være på nedre. Det har man ikke i Esbjerg. Havde man det, ville det da også være skørt hvis man ikke tænkte faste kunder først.

Jeg kan ikke helt forstå hvor alle de her ledige pladser så er henne til en gennemsnitlig kamp. Er de alle på Øvre tribuner eller??


Har jeg vist allerede svaret på.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Tak til Brøndby for at tage et skridt i den rigtige retning.

http://brondby.com/nyhed/2017/02/21/nyt-fra-fanfronten


Tak til Brøndby for at tage et skridt i den rigtige retning.

http://brondby.com/nyhed/2017/02/21/nyt-fra-fanfronten


Så udeafsnit i Brøndby får endelig samme forplejning som resten af stadion og ret til samme tifo mm.
Det kommer altså langt om længe på niveau med Parken der. Var ellers lige ved at skulle organisere en boykot fordi der ikke var det samme i boderne og man ikke måtte det samme som på hjemmeafsnit når det kom til Tifo og lir.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
@BB

Dine blinde øjne ser selvfølgelig ikke, at Brøndby har konstateret, at Malmø og svensk fodbold har succes på tilskuerfronten, og kopierer derfor nogle af de svenske initiativer, som Brøndby åbenbart selv har oplevet har været positivt.

Mon ikke, at FCK kopierer dette initiativ, og starter på samme rejse, som Brøndby nu har startet. Det vil selvfølgelig være et stort problem for dig og Nico, at FCK så vil gå imod jeres ønsker. Men mon ikke, at fornuften trods alt sejrer, og tåbeligheder som du og Nico støtter vil være fortid.
Dine blinde øjne ser selvfølgelig ikke, at Brøndby har konstateret, at Malmø og svensk fodbold har succes på tilskuerfronten, og kopierer derfor nogle af de svenske initiativer, som Brøndby åbenbart selv har oplevet har været positivt.


Ihh ja hvor ser det også positivt ud https://twitter.com/NilsD_dk/status/833977959803404292
Jeg synes også, at FCK skal tage den på deres kappe: Vi har ingen dagsorden om at skulle derind (I #ParkenSmadreIkSigSelv red.) og lave ballade. Jeg siger bare, at det er en naturlig konsekvens af FCKs egen ageren. - A. Benjamin, talsmanden for Alpha...
Efb_4ever
Nej jeg har også til gode at se andre end Brøndby kaste med golfbolde.

Måske skulle man tilbyde udebanefans en trediedel / fjerdedel af D tribunen til dem der kan opføre sig og lade dem der ikke kan sidde oppe under taget hvor de er væk fra spillertunnel og banen?
Så var der en gulerod til at opføre sig anstændigt og holde justits indadtil
@Bjau

Ligesom BB og Nico så misser du pointen.
@ BB:
Man har ret til en masse. Der findes jo faktisk krav for den slags - læs avt artiklen vi alle kommenterer på omkring netop dette.
De forsmåede fans får hvad de har krav på, men de kræver noget de ikke kan få. Bare fordi man vil have noget, har man ikke krav på det....det ved vi fint i forretningslivet.

Igen går man efter minimumsstandarder. Som Claus Thomsen rigtigt anfører, så opfylder FCK minimumsstandarderne. Det er heller ikke til diskussion.
Det handler om, at man som kunde i butikken godt kan forvente - eller ihvertfald ønske - noget mere end minimum. Det er I nogen, der ikke mener, og fred være med det. Så kan man køre derudaf i et ´race to the bottom´, men det bliver uden min deltagelse. Jeg foretrækker at gøre produktet bedre istedet for ringere. Men nu holder jeg jo heller ikke med nogen af de implicerede.
Good Hosting kommer ikke af sig selv; det kræver, at man vil det. Det vil jeg. Andre vil noget andet.
Boldklubben FREM - Ægte København! 137 års arbejderkamp.
annonce