Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Shazamovich:
Den eneste forskel der er på det nuværende og det tidligere tribuneafsnit er, at det er flyttet lidt højere op. Udsigten til banen er blevet bedre, dog på bekostning af "nærværet" spiller og fans imellem.

Og det er jo lige præcis det, de medrejsende fans vægter højest. Når de ikke kan få nærværet, så er der ingen grund til at rejse med. Udsigten er allerbedst på tv. Måske er det det, der er taktikken fra FCK - jeg ved det ikke - men det er kontraproduktivt for dansk fodbold. Man kan kigge mod Sverige eller Tyskland for at se, hvordan inddragelse og lydhørhed øger produktets værdi der, eller man kan lukke øjnene og døren for kritik.
Boldklubben FREM - Ægte København! 137 års arbejderkamp.
Som Claus Thomsen rigtigt anfører, så opfylder FCK minimumsstandarderne. Det er heller ikke til diskussion.


Han siger rent faktisk at de de tilbyder tilskuerfaciliteter på et meget højt niveau

....det er heller ikke til diskussion.

Det handler om, at man som kunde i butikken godt kan forvente - eller ihvertfald ønske - noget mere end minimum. Det er I nogen, der ikke mener, og fred være med det. Så kan man køre derudaf i et ´race to the bottom´, men det bliver uden min deltagelse. Jeg foretrækker at gøre produktet bedre istedet for ringere. Men nu holder jeg jo heller ikke med nogen af de implicerede.
Good Hosting kommer ikke af sig selv; det kræver, at man vil det. Det vil jeg. Andre vil noget andet.


Holy crap en gang varm luft og floskler. Det kan jeg ikke bruge til noget.

Har du en mening om hvorvidt FCK bør nedprioritere deres mange familietilskuer for at please en meget meget lille gruppe udefans?
Det er sagens kerne.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Sry men den der undskyldning med det er Viborg kampe en lørdags aftens skyld, det er virkelig for plat når det drejer sig om en klub der ikke har haft en eneste mandags kamp.


Du vrøvler - det kan aflæses direkte på tilskuertallene og man skal være ret afsides fra virkeligeden for ikke at vide at dårlige spilletidspunkter giver færre tilskuere.
Det faktum ændrer sig ikke fordi man ikke er de eneste der oplever at skulle spille på tidspunkter der ikke burde være superligabold.

tilskuer snit ligger på 13.000, jeg tvivler meget på der kun kommer 1000 til en lørdags kamp og så nærmest ellers er udsolgt når i ikke lige skal spille på den onde onde lørdag


Hvem har da også påstået sådan noget gøgl siden du skriver det?

Der er i gennemsnit 25.000 ledige pladser i Parken står i virkelig så spredt at du mener de 25.000 pladser ikke sagtens kunne findes et andet sted end A11.


Det har jeg vist aldrig påstået. Jeg har belyst hvorfor det er mere end vanskeligt at placere et udeafsnit på de nedre Føj til ordbog. De ting du skriver der sker alene i dit hoved.

Det virker oprigtigt til du overdriver en smule hvor proppet der altid er i Parken og alle sektioner er optaget.


Jeg havde vist ret da jeg skrev du ikke virkede til at have forstået essensen i det jeg skrev. Det var ærgerligt, i det mindste prøvede jeg at forklare dig hvordan virkeligheden hænger sammen. Vi når vist ikke i mål med det her.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.

Det her er jo ganske enkelt ikke sandt. FCK lever på alle måder op til minimumstandarden og endda langt over. Alle faciliteter forbundet med udebaneafsnittet er PRÆCIS de samme som FCKs egne fans møder i PARKEN, herunder priser, udbud i boder, infrastruktur til og fra tribune og stadion, osv. PRÆCIS DE SAMME FORHOLD!


Hehe, det har man haft travlt med at kopiere i Brøndby hvilket man har meldt ud i dag med stolthed. Zebra er ved at komme i bukserne over det. Han syntes det er helt utroligt at de nu også tilbyder ting i boderne til udefans som på resten af stadion og man må det samme tifomæssigt. Det er så visionært syntes han.
De minimumskrav som vores ven fra Valby taler om, må ligge noget under det FCK tilbyder, da Bif jo skal opgradere sine forhold for at komme på niveau med FCKs.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Man kan kigge mod Sverige eller Tyskland for at se, hvordan inddragelse og lydhørhed øger produktets værdi der, eller man kan lukke øjnene og døren for kritik.


Ok, så hvis man skal bruge din floskel til noget, må man rose FCK for hvordan man inddrager og er lydhør overfor de mange familier og børn, i stedet for at skide på dem og please en meget meget lille gruppe udefans der kommer forbi ved en mindre tilfældighed.
Godt FCK, I kan ikke please alle så fint i vælger det rigtige fokus.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Zebra

Hvilke spørgsmål?

Er du seriøs? Suk.....

Og hvad med du forholder dig til resten af det jeg skrev, og linkede til?
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
Det er alligevel utroligt, at det i følge Hørsholt (på denne side fint eksemplificeret ved bl.a. BB og Nico) er fuldstændig umuligt, at finde en lille sektion til udeholdets fans på en af de nedre tribuner.

Der skal tages hensyn til gamle fans, trofaste fans, nye fans, kommende fans, sponsorer, familier, blinde, hørehæmmede, gamle damer med stok - med andre ord når der er taget hensyn til FCK, FCK, FCK, FCK, FCK og FCK, så må vi se hvad der er tilbage til udeholdets fans.

Parken har en kapicitet på 38.000 - tilskuergennemsnittet til en superligakamp (kampe mod Brøndby og guldfest undtaget) er omkring 14.000. Det vil sige til en typisk Superligakamp er der overskudskapacitet på 24.000 pladser. Langt de fleste udehold (hvis ikke alle - Brøndby undtaget) ville kunne klare sig med 500 pladser. Påstanden er, at det er fuldstændig umuligt for FCK at allokere 2 procent af overskuds kapaciteten på et nedre afsnit. Det er noget pjat. Selvfølglig er det muligt hvis man ønskede det.

Som man kan se på denne oversigt er det muligt for samtlige andre klubber, at allokere et afsnit til udeholdets fans på nederste sektion. http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/dansk_fodbold/superligaen/fc_koebenhavn/fck-havnet-i-heftig-fan-modvind-derfor-raser-de/6541691

Det er jo ikke et enestående FCK problem, at der ikke dukker specielt mange awayfans op, men der er ikke andre klubber, der bruger det som argument for at pakke udeholdets fans sammen i et hjørne på de dårligste pladser. Og jo det er de dårligste pladser - for var det ikke de dårligste pladser ville man nok ikke have denne her diskusion. FCK har jo netop tilgodeset alle andre og de har sjovt nok valgt alle pladserne på nedre, hvorfor mon?
Rick

Din betragtning omkring placering af udefans på nedre tribuner, er blevet debatteret og skudt ned tilpas mange til, at det vil være idiotisk at gøre det endnu en gang.

Har du nogensinde været på nedre D og A11? Jeg har, og udsynet er bedre fra A11 og tilmed får udeholdets fans en bedre pris end FCK fans gør på lignende pladser på øvre C.

http://sidelinien.dk/forums/showthread.php?41858-Pressen-Sagde-eller-skrev-de-virkelig-det&p=654837#post654837

Og selvfølgelig prioritere FCK 2000-3000 familie/børn fans på højere som kommer regelmæssigt, end 50-200 som alligevel kræver 1/3 plads på tribunen.
København, plastik, latté, arrogance, og dommerhjælp siden 1994.
@BB
selvfølgelig giver det nedsat tilskuertal med dårlige kamptidspunkter. Men i har ikke det mindste at tude over i FCK lige hvad det angår. Kom igen når i har prøvet at spille et par mandags kampe. Udover Brøndby er i nok dem der er mindst ramt på det punkt, så det klinger noget hult når du bruger det som begrundelse for lavere tilskuertal.

Men det er sjovt man har valgt at indrette et stadion så selvom det kun er 1/3 fyldt så er det slet ikke muligt at flytte rundt på noget som helst. Sjovt nok når jeg lige kigger video fra nogen af kampene er der massere af ledige pladser på nedre C, men det må vel så være de solgte pladser som der aldrig er nogen der møder op til du snakker om??

Men ja de få der står på C2 ville jo aldrig kunne stå på C14 istedet hvor der også ser ud til at være rigeligt plads. Eller gud forbyde de få fans skulle have plads på øvre C istedet da. Jeg har ihvertfald ikke umiddelbart læst noget der gør at faciliteterne på C skulle udelukke dette.
@Hovedstaden

Det er faktisk ikke min betragtning omkring de nedre tribuner. Jeg foretrækker helt klart selv de øvre.

Det er away fans, der ønsker at være placeret på nedre. Og så hjælper det ikke, at du/I mener I kan skyde det ned med argumenter om bedre udsyn eller lignende, når det eneste der efterspørges er at være tæt på banen (og det er præcis det eneste, der ikke leveres).

Mht. prioritering så er jeg bestemt ikke uenig med dig omkring prioritering af en familie/børne tribune (det tror jeg i virkeligheden ikke der er nogen der er).

Men som jeg skrev, så må det sgu da være muligt blandt gennemsnitligt 24.000 ledige pladser at finde et afsnit på nedre til maks 500 away fans eller hvad?
annonce