Snak

Mere indhold efter annoncen

Clem efter vild FCK-start: Det har været sindssygt fedt

Skrevet af bold
man 7. nov 12:25

William Clem er godt tilfreds med sin start for FC København, som har budt på flere gode præstationer. Læs hele nyheden her
Skrevet af PoD
Clem og resten af FCK-truppen lukker 2022 af med et pokal-opgør mod Thisted og en 3F Superliga-kamp mod Thisted. Herefter venter der en VM-pause.

Der rykkede Thisted lige op i Superligaen.
Spændende, hvem rykkede ned ?

Clem har gjort det godt, men vi mangler stadig at hente Zecas aflæser.
Skrevet af Saint
Nu der ikke er Europæisk, så er det oplagt at give Clem chancen. Han har i de første kampe virket mere end god nok til superligaen og med lidt mere erfaring, så er han også klar til Europæisk efter sommeren.

Ville være dumt at smide Clem bag i køen igen, hvis man har tiltro til at det han har bevist nu er hans enlige niveau.
(...)
Skrevet af Taco mix
Måske, men set udefra så må det være en spændende tid for dem, der ønsker det danske landshold succes. Hvor er der mange gode danske talenter derude. Det er en fornøjelse at være vidne til i øjeblikket.
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Top1206
I en trup skal der være 2 spillere til at dække samme position. Mindst. Taktisk kan FCK sagtens spille med 6’ ere i nogle kampe.
Skrevet af Mydte94
Clem har uden tvivl gjort det ganske glimrende! Men jeg synes det er noget uambitiøst, hvis man ikke henter en mere erfaren 6’er, som unge Clem kan læne sig op ad. Også ift. hvis der skulle opstå skader.
annonce
0