Snak

Mere indhold efter annoncen

Cleverley: Jeg er blevet gjort til syndebuk

Skrevet af bold
tir 11. feb 2014
Tom Cleverley er ked af, at han er blevet gjort til syndebuk for Manchester Uniteds dårlige resultater i denne sæson.

Læs hele nyheden her
Skrevet af FuglenDK
Klamt at gå i ryggen på en af sin klubs spillere.
Skrevet af Ham dér, du ved nok.
Helt enig!
Cleverley har ikke altid været lige imponerende, men han han dog Manchester United-spiller og tilmed fra akademiet (han kom som 14-årig), så det er helt hen i vejret, at man kan gøre sådan.
Manchester United
Skrevet af StretfordEnd
Ingen grund til at skyde på Cleverley alene; der er masser andre holdkammerater at klandre for en horribel sæson. Fakta er dog bare at Cleverley er en fuldstændig ordinær spiller uden speed, visioner eller gennembrudskraft. Desværre for ham!
Skrevet af FuglenDK
Han har været dårlig og det har resten af holdet også. Men giver stadig ikke mening til at chikanere ham (har endda set dødstrusler). Jeg er egentlig ligeglad, for han spiller ikke for den klub jeg holder med, men hvor er det dårlig stil af den gruppe "fans" af United
Skrevet af Sir Bech
Tror stadig på dig TC! Synes meget af kritikken af ham har været uberettiget. Han virker hurtig oppe i hovedet og i fødderne, men jo han har ikke slået helt igennem endnu, men det tror jeg kommer. Desuden har han på ingen måde været dårligere end Fletcher og Carrick i indeværende sæson.
Skrevet af Forza-Lålz
Cleverly har været langt dårligere end Carrick og Fletcher i denne sæson.. Fletcher har naturligvis ikke spillet særlig mange kampe, så det er et svært bedømmelsesgrundlag, mens Carrick, indrømmet, har været laaangt fra sidste sæson´s niveau - men dog ikke dårligere end Cleverly..

Cleverly har hovedsageligt ansvaret for de offensive løb og de offensive kombinationer i Moyes stædige insisteren på 4-4-2, og her vidner en sæson med 0 assists og 0 mål om hvor dårlig han har været. Også i det generelle opspil har han været under niveau, og set langsommere ud end sidste sæson.

Vil egentlig gerne se ham blive i klubben, men så skal det være i en rolle som back-up/udfordrer til Rafael på højrebacken. Det var på den position han startede sin karriere og hvis han vil blive i United skal det også være den position han må afvænne sig til. Han fylder simpelthen ikke nok på midten..
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af CPH-Hotspur
Problemet er vel også, at Moyes nærmest udelukkende vil spille over kanterne og med indlæg, og derfor vil en spiller som Cleverley helt naturligt få statistikken imod sig. At han så har udført de opgaver han har haft på midtbanen ringe, er selvfølgelig en anden ting, hvorfor kritikken derfor ikke er helt uberettiget.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af The Expert
Var Cleverly egentlig ikke glimrende sidste sæson?
Skrevet af CPH-Hotspur
Ud fra hvad jeg så, så gjorde han det fint sidste sæson, men der var spillet heller ikke så endimensionelt.
"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn https://www.youtube.com/watch?v=48H34ukFe8g
Skrevet af The Expert
GEntagelse
Skrevet af Toggle
Forstår heller ikke helt kritikken af ckeverley. Det er ikke ham der skal rejse os ud af krisen og han gør det fint når han spiller. Jeg vil faktisk gå så langt og sige at han faktisk er en af dem der fighter mest for holdet.

Men ville faktisk også gerne se ham som udfordrer til den højre back. Det lyder da som et glimrende alternativ
LUHG
Skrevet af Sir Bech
@Forza-Lålz

Get your facts right. Han har bidraget med et mål og en enkel assist, hvilket vi godt kan blive enige om ikke er skræmmende, bevares. Carrick har indtil videre leveret 1 mål og 0 assists, og hvis Cleverley skal tage sig af den offensive del, mener du vel ligeledes at Carrick har et større ansvar i det defensive arbejde? I så fald, har han da været ringe, taget uniteds defensiv i betragtning. Du siger man kun har et ringe bedømmelsesgrundlag for fletchers præstationer i denne sæson, men hvordan kan du så konkludere at Cleverley "har været langt dårligere" end ham?

On topic:
Mener Cleverleys kvaliteter bliver misforstået, hvis han skal være den kreative centrale midtbanespiller, defensivt gør han det glimrende. Det er rigtigt at han mangler nogle afgørende aktioner på banen, men United har jo også folk som Rvp, Rooney, Januzaj og Mata på banen, som gerne skulle kunne yde et bidrag mht. chanceskabende afleveringer eller driblinger. Jeg ser Cleverley som en ganske udmærket to-vejs midtbanespiller, som både kan forsvare og deltage i kombinationsspillet uden, at han er specialist i nogle af delene.
Skrevet af Liverpoolsk
Cleverley har da INTET at gøre på et hold, som ønsker at være det bedste i verden. Han er ingenlunde på et niveau, som berettiger ham til det. Selv ikke i sidste sæson, hvor han overpræsterede, var han ikke imponerende. Fint at United fans ser et lys i ham, men blev dog realistiske. Mandens talent blev kørt så meget op efter et par gode sæsoner på udlån i hhv. Watford og Wigan.

Jeg vil have det fint med at United beholder Cleverley, og forhåbentlig bruger ham så meget som muligt, for på den måde bliver de i hvert fald ikke et af verdens bedste hold igen. Jeg mener end ikke at han har noget at gøre i en reserverolle, i en klub som vil være verdens bedste.
Skrevet af Clemme_
Hvis man kigger på spillerne hos United over de sidste 25 år, har det jo reelt aldrig været verdens bedste på alle pladser.

Man har til gengæld haft et rigtig godt hold og team work.


Mht. Moyes spillestil.
Så det vi ser med United p.t. med indlæg på indlæg. Så er det jo ikke den måde han spillede i Everton.

Everton sidste år, var hårdt pres på boldholder, for at vinde bolden tilbage hurtigst muligt.
I Everton havde han ingen deciderede kanter. Det var oftes Pienaar og Mirallas derude, og de søger rimeligt ind over midten.
Oftes var det Baines og Coleman som stod for breden med finurlige kombinationer sammen med førnævte + lange bolde til Fellaini.

Så den måde vi spiller på nu, fatter jeg hat af.
B93 / Manchester United / Kalix bandy
Skrevet af Ferguson41
Det er for nemt at gå efter Cleverley, når faktum er at stort set samtlige United-spillere i denne sæson har været dårlige/elendige. Rooney, De Gea og Januzaj er de eneste der har holdt et vist niveau gennem hele sæsonen, og så scorer Van Persie stadig sine mål, men spillemæssigt er han heller ikke hvor han burde være.

Hvis man skal pege på en syndebuk, så er det uden tvivl Moyes, for den her trup vandt som bekendt mesterskabet sidste sæson, og er nu sejlet helt ned på 7. pladsen. Man skal være optimistisk for at tro på, at vi får indhentet selv Everton og Tottenham, noget der virker helt mærkeligt at skrive, men det er situationen. Det er mere muligt at Newcastle og/eller Southampton indhenter os inden maj, medmindre der snart sker noget.
Skrevet af Liverpoolsk
Van der Sar, Vidic, Ferdinand, Beckham, Ronaldo, Rooney, Van Persie, Van Nistelrooy, Scholes, Keane, Giggs. Bare nogle af dem som igennem de sidste 10-12 år har været blandt de bedste på deres positioner. United har altid haft et klassehold, men deres trup bliver jo ikke fornyet. Ferdinand, Vidic og Evra har jo spillet fast i mange år, men har alle mistet meget af deres niveau. Van Persie og Carrick bliver jo heller ikke yngre.
Skrevet af Sir Bech
Tror nu ikke det er manglende kvalitet i spillertruppen der er problemet for United. Det er stort set det samme hold som blev mestre sidste år, og jeg nægter at tro, at spillerne er blevet så meget dårligere pga. et års ekstra alderdom. I år er intet gået vores vej, det skyldes bland andet manglende held og manglende kynisme hos spillerne, og hvad Moyes gøre ved dét? Er uenig med alle der mener at det er ham der bærer ansvaret i sidste ende. Hans opgave er at forberede holdet taktisk, og sørge for at de er motiveret og inspireret når de spiller. Alt andet der sker på banen er ret beset ude af hans hænder. At Vidic f.eks. vælger at forære Fulham 2 mål i weekenden, skal Moyes da ikke tage ansvar for? United kom frem til 73 indlæg i weekendens kamp, det vidner jo om at de faktisk godt gad at spille og godt gad at angribe.

Mener kun United bliver overgået af City når det kommer til kvaliteten af spillertruppen.

Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Han er jo bare en typisk Ferguson brik og når han ikke længere er der til at ryste posen, så falder de typer igennem.
Skrevet af ustp
Cleverly har ærligt talt været elendig i langt størstedelen af kampene i denne og dele af sidste sæson - det kan man altså ikke benægte. Når det så er sagt, er Cleverly langt fra den eneste som ikke har præsteret ordentligt.

Han har momentvis vist, at han godt kan være med på en United-hold og alderen er stadig på hans side. Men selvom han også er en del af akademiet osv., har jeg dog stadig mine tvivl om hvorvidt han er god nok til United.
edit: Powell ser jeg derimod i høj grad et lys i, og synes han virker væsentlig bedre end Cleverly på de fleste punkter. Håber man bringer ham hjem til sommer.

Håber dog på at Cleverly vil overraske positivt i løbet af det næste stykke tid.

Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Mener kun United bliver overgået af City når det kommer til kvaliteten af spillertruppen.


Sammensætningen af en trup er utroligt vigtigt og der har United et utal af wings i overskud. Centralt i forsvaret er det stort set ligegyldigt hvem man sætter ind, for de er lige umotiverede og rollefordelingen virker nærmest tilfældig.

Hvis man tager Kompany eller Terry, så ser man jo ikke deres medforsvarer være i tvivl om hvem der gør hvad.

Hierarkiet i klubben er nærmest dødt. Hvem er vigtigst Rooney eller Van Persi osv osv.

Men jo der er nogle fremgragende spillere i truppen, ingen tvivl - det giver bare forsvindende mening og jeg har ikke engang gået igang med midtbane konstellationen, der hvis man skal sige det pænt, er helt tilfældig.

Ferguson var nok ca 99% af det hold vi kendte.
annonce
0