Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Beckham var slet ikke så god.
Skrevet af Toggle
Sir Bech
Du har ikke ret meget fodboldforstand iflg dit sidste indlæg. Nå men bliver altså lige nødt til at kommentere dette:
At Vidic f.eks. vælger at forære Fulham 2 mål i weekenden, skal Moyes da ikke tage ansvar for? United kom frem til 73 indlæg i weekendens kamp, det vidner jo om at de faktisk godt gad at spille og godt gad at angribe.

Moyes har hele ansvaret for hvordan holdet spiller i kampene. Tag fergie, tag mourinho, begge gik/går ned i mindste detalje i kampene, da det er de små ting der afgør kampene - altså blandt andet end markeringsfejl eller en hovedløs clearing...det kan godt være at det er vidic der udfører det på banen, men man ville have dæmmet op for sådanne fejl på andre måder. Enten benyttet en anden end vidic eller stillet holdet på andre måder eller grebet tingene anderledes an når man er i ubalance. At du tror united har spillet godt fordi de har lavet 81 indlæg (selvom du skriver 73) er mindst en ligeså håbløs kommentar. Der var jo intet overraskende i den måde kampen blev grebet an på og hvis du bare har læst lidt om hvad fulham spillere og manager har udtalt efterfølgende så mener de at det var en af de nemmeste opgaver at forsvare sig imod. Plan A er mange indlæg og når plan a ikke fungerer skal man have en plan b og det har united pt ikke...desuden er plan a så sindssyg håbløs at den slet ikke burde være plan a...måske endda ikke engang plan b.

Moyes har hele ansvaret.
LUHG
Skrevet af Forza-Lålz
@ Sir Bech..


Ja Goddaw du.. 1 mål og 1 assists (hvilket jeg stadig ikke er sikker på) gør jo verden til forskel for den pointe jeg forsøgte at få igennem.. Fabio har også lavet et mål, skulle vi have beholdt ham ?

Cleverly har endtil videre spillet 19 kampe i denne sæson, og jeg kan ærligt talt ikke huske tilbage på bare én enkelt præstation der gjorde ham spilleberretiget til den næste kamp. At du påstår at han hovedsageligt har sin kvaliteter i det defensive, og at det er her man skal bedømme ham, gør kun dit indlæg endnu mere meningsløst.. Carrick og Fletcher har alle dage taget sig af den defensive tørn og har alle dage holdt sig et stykke væk fra modstanderens felt når United er i angreb.

Ja jeg mener Carrick skal tage den defensive tørn når han er på banen, og nej jeg mener ikke Cleverly er en specielt dygtig defensiv midt. Det eneste du har ret i er at kæmper røven ud af buskerne, hvilket også er fint, men han bliver nød til at bidrage med noget mere offensivt, indgå i kombinationer, skyde udefra, ja bare et eller andet, andet, end at løbe frem og tilbage uden at indgå specielt meget i spillet.

Jeg kan konkludere at Fletcher har spillet bedre end Cleverly, fordi jeg har øjne i hovedet. Han tager mere ansvar, har bedre kontrol over bolden og laver velovervejede beslutninger. Modsat Cleverly hvis motto denne sæson har været "spil bolden 2-3 meter til siden og sprint rundt på banen som en hovedløs høne."
\\\\\\\"This does not fucking slip now\\\\\\\" - Gerrard, 2014. http://i.imgur.com/UPpc9EY.gif
Skrevet af Sir Bech
@Toggle

"Enten benyttet en anden end vidic eller stillet holdet på andre måder eller grebet tingene anderledes an når man er i ubalance"

Ved begge mål var holdet jo sådan set i balance. De havde 8 spillere bag bolden ved det første, og som du selv siger lavede Vidic en hovedløs clearing ved det andet. Men Moyes skulle have valgt en anden i stedet for Vidic? Ferdinand (var på bænken og skulle kun ind i nødstilfælde, da han ikke var kommet sig helt efter sin skade), Jones og Evans var jo ikke til rådighed, så kan ikke se hvad alternativet var. Kunne godt tænke mig et helt konkret eksempel på, hvordan Moyes skulle have imødegået Vidic´s to svipsere.

Hvad angår det store antal af indlæg, var der mange af dem som fandt den forkerte adresse, det kan vi godt blive enige om. Men mener alligevel at deres "plan a" gav dem mindst 4-5 kæmpe muligheder for at få scoret. Er det også Moyes skyld, at angriberne var så piv uskarpe og at Stekelenburg stod en brand kamp? Skulle han have brugt nogle andre spillere end Rooney og RvP? Her må du ligeledes gerne komme med et konkret eksempel på hvad han skulle have gjort anderledes.

Når man tillader modstanderen at få 22 afslutninger, så forstår jeg ikke hvorfor Fulham spillerne går og tror at de har holdt United fra fadet i kampen.


@Forza-Lålz

Jeg sagde også i første indlæg at jeg efterlyste lidt flere afgørende aktioner fremad af banen fra Cleverleys side. En statistik på 1 mål og 1 assists er særligt skræmmende, hvilket jeg også pointerede. Men ikke destomindre er det bedre end hvad Carrick og Fletcher har præsteret tilsammen. Mente heller ikke at Cleverley var en defensiv midt, men at han var en to-vejs spiller, og derfor skulle han ikke udelukkende bedømmes på sine offensive kvaliteter. Som du selv siger startede han på backen, hvilket har betydet at han nok også besad nogle defensive kvaliteter.

Desuden husker jeg Fletcher som en boks-til-boks spiller umiddelbart inden han blev skadet og det synes jeg slet ikke han ligner i dag. Og at han har bedre kontrol over bolden er jeg ganske enkelt helt uenig i. Hvordan helt præcist synes du Fletcher tager mere ansvar? Har man kunne mærke på United at de har fået en indflydelsesrig spiller tilbage? Ikke hvis du ser på resultaterne.

Og så mangler du at svare på hvorfor Carrick har været bedre end Cleverley. Du siger selv at han skal tage defensive tørn. Hvis der er noget, der har været foruroligende ved United i år, er det deres defensiv. Hvorfor har han slet ikke modtaget de samme høvl som Cleverley? Hvis Cleverley deler ansvaret med de offensive spillere må Carrick ligeledes tage del i ansvaret sammen med forsvaret.
Skrevet af Hexx
Når man tillader modstanderen at få 22 afslutninger, så forstår jeg ikke hvorfor Fulham spillerne går og tror at de har holdt United fra fadet i kampen.
Fulham syntes selv at det var ganske "nemt" at have med at gøre, og var forberedte på at samle sig i feltet, og derved sværere at få en adresse for United folkene. Forudsigeligheden i det hele var problemet.
“I have learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”
Skrevet af Sir Bech
Men de kunne jo ikke holde United fra at producere åbne chancer. Som jeg sagde havde United mindst 4-5 åbne muligheder for at score.
annonce
0