Snak

Mere indhold efter annoncen

Clichy: City-skifte det helt rigtige

lør 16. jun 2012
Manchester Citys franske venstreback Gael Clichy skiftede sidste sommer Arsenal ud med Manchester-klubben. Et skifte han ikke har fortrudt siden.

Læs hele nyheden her
Alt er mere rigtigt end arsenal
@Glory

Utrolig mærkelig kommentar med den signatur... ikke det store at flytte rundt med på øverste etage ;-)
Hm, United fan med sympati for City...er det bare mig eller lugter der lidt af plastik?
Det var vel lidt en underlig mening omkring Arsenal.

On topic: Det var nok det rigtige skifte for Clichy, han har udviklet sig meget. Naturligvis også fordi resten af holdet bare er bedre end Arsenals. Men jeg husker en kamp(nok endda et par kampe) mod United, hvor Clichy lignede en skoledreng overfor Nani. Det gør han bestemt ikke mere. Flot udvikling.
We're the famous Man UTD.
http://tv2sport.dk/clich…ter-pengene

Han er jo ikke en skid bedre selv?

Men sådan er fodbold nu om dage, rigtig mange spillere går kun efter pengene. Stor respekt til de spillere der er loyale overfor deres klubber!
Har sgu respekt for Clichy, bliver ikke ved med at bitche over Arsenal og dets fans ligesom Nasri, men Nasri er selvfølgelig også en respektløs og utaknemmelig lort.
\"Hash og guldbajere er ikke vejen til at blive en god fodboldspiller, men det er altså heller ikke nogen forhindring.\" Thomas Thøgersen
@MadsenX

"http://tv2sport.dk/clich…ter-pengene

Han er jo ikke en skid bedre selv?

Men sådan er fodbold nu om dage, rigtig mange spillere går kun efter pengene. Stor respekt til de spillere der er loyale overfor deres klubber!"

Du er sgu heller ikke for klog. Han understreget netop i artiklen, at han har vundet titler hos City, så at pengene ikke var den eneste faktor. Helt ærligt, hvor snævertsynet har man lige lov til at være?
Rossoneri - Form is temporary. Class is permanent
Clichy har altid haft stor respekt for Arsenals klubhistorie, så... Hvad Nasri Cunt angår, er han helt ude for nummer.

Hvis Nasri var blevet, havde vi være sluppet for at høre om FLÆSKE-Santos...
Månedens MACHO: DANILO SOARES Månedens TUDER: RACISMUS PALUDANUS
@Chrillinho
Så i det øjeblik, at Clichy skifter til City, så er det ikke kun penge, men også trofæer? Citatet går jo på, at hvis man går efter penge, havner man i City.
He\'s a wizard with his feet and is blessed with a gift for scoring goals. His best quality is his speed while the ball is at his feet. He may be the fastest man ever to lace up a football boot. No defender in the world can keep up with him.
Der er en ting jeg ikke kan fatte af de mærkelige Arsenal supporters...
Hvordan kan det være at I/De ikke hater på Clichy ligesom de gør med Nasri? Clichy var jo selv med til, at sige at et skifte til City er kun på grund af pengene. Men se nu hvor han er. Derfor synes jeg det er underligt at alt haden bliver lagt over på Nasri. Årsagen til at jeg skriver dette, er blot min nysgerrighed men IKKE for at forsvare Nasri.
annonce