Snak

Mere indhold efter annoncen

CNN: Iran-spillernes familier truet med fængsel og tortur

Skrevet af bold
tir 29. nov 12:02

Iran-spillernes familier er blevet truet med fængsel og tortur af landets revolutionsgarde, efter spillerne ikke sang med på nationalmelodien mod England, skriver CNN.Læs hele nyheden her
Skrevet af law
Den her slutrunde roder bare op i så mange grimme ting... Håber der bliver taget ved lære af det i FIFA så der ikke bliver lavet sådan en placering igen... Men jeg tvivler på det... Selv med en stjernekikkert kunne jeg ikke få øje på min tillid til FIFA..
Skrevet af BryanFury
Jeg synes også vm i Qatar er en katastrofal ide men det har ikke så frygteligt meget at gøre med præstestyret i Iran og deres handlinger.

Skrevet af SotD
Enig Bryan

Mon ikke den “demo” var foregået i er hvilket som helst land.
Silkeborg IF
Skrevet af law
@Bryanfury

Jeg er enig med dig. Men lige nøjagtig den her slutrunde får alle de politiske budskaber til at komme op til overfladen i højere grad end man plejer at se...
Skrevet af Bosse1983
@SotD

Iran kan vel ikke sende en bunke folk til et hvilket som helst land på kort varsel, ikke at det er videre relevant for intentionen.

Det er rent Baghdad Bob, halvdelen af det der foregår til dette VM. Antaget at CNN´s rapportering stemmer, er det sgu meget "sjovt" efter iransk presse behandlede USA´s træner og spilleren til pressemødet som en delegation fra Udenrigsministeriet. Det er bare så sindsygt bizart det hele efterhånden.

Generelt også at der er drama på alle fronter. Qatars landshold står nærmest tilbage som det mest afbalancerede, men så er der jo deres tilskuere som smutter i pausen i stedet, som de eneste "ægte" fans i Qatar.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af cloc
Tænker på de iranske journalister spørgsmål fra igår. Spillerne kan da ikke have meget lyst til spillet. De er låst, og skal dybest set fokusere på fodbold, deres familier hjemme i iran og måske ligefrem en plan B.
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af Inter-fck
Ja for lige hvad angår Iran, så er CNN og deres kilder jo også de mest troværdige, eller noget..

Har svært ved at se, hvordan sådan en trussel mod disse spillere, skulle kaste noget positivt af sig. Det vil vel være et selvmål af de helt store, hvis denne historie var sand.

Skrevet af TR1986
CNN er ikke troværdigt. Og når det endda kommer fra en anonym kilde, så vil jeg tage det med et gran salt. Der er helt sikkert kæmpe problemer i Iran, men det her virker blot til at være med til at provokere og eskalere lige inden den afgørende forestående kamp.
Forza Napoli Sempre!
Skrevet af Bosse1983
Har svært ved at se, hvordan sådan en trussel mod disse spillere, skulle kaste noget positivt af sig. Det vil vel være et selvmål af de helt store, hvis denne historie var sand.

Det har de fleste nok, men nu er præstestyret, som mange andre religiøse fundamentalister, mere til pisk end gulerod.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Jaslan
CNN....ok ok. Et propaganda medie af en anden verden.
Skrevet af Soccerjedi
CNN er ikke troværdigt.


CNN er ganske vist biased i sin indenrigspolitiske dækning så hvis man er højrefløjsfanatiker forstår jeg godt udsagnet, men CNN er generelt et af de mest velinformerede medier over en bred kam med et enormt stærkt undersøgende netværk af journalister og dertilhørende kildenetværk.

CNN er endvidere ikke kendt for at rende fx Præsidentens ærinde, så at de skulle opdigte den her historie er meget, meget usandsynligt.
Skrevet af Vincent Gigante
Ja - og så var der én eller flere brugere, der i en anden tråd - i magelighed - mente, at iranernes protetst var halvhjertet, fordi de jo sang med i den anden gruppekamp. Og at de kunne gøre meget mere.

Denne nyhedshistorie kan måske give lidt kontekst på, at man ikke ´bare´ lige protesterer mod præstestyret - uden at har alvorlige konsekvenser for én. Og giver et billede af, hvort stort et risiko spillerne reelt indgår i.

Har svært ved at se, hvordan sådan en trussel mod disse spillere, skulle kaste noget positivt af sig


Det kaster heller ikke noget positivt af sig at halshugge sine bedste brydere og vægtløftere. Men det er, hvad regimet gør - til skræk og advarsel.
Ikke meget logik og rationale, der kan tillæges et religiøst styre - andet end, at de vil intimidere befolknignen og lade dem leve i evig frygt.
Edge lord
Skrevet af Fremad Amager på Landsholdet
Soccerjedi@ fedt at du lige får indskudt højefløjsfanatiker, så alle der er uenig med dig er højrefanatiker. Klassisk venstrefløjstaktik du benytter der, Med udskamning. Det bør man se sig for god til at benytte, i en debat.

CNN er et biased og utroværdigt medie på lige fod med fox. Ingen grund til at rose dem.
Skrevet af PaseoDeLaCastellana
Man er gjort af en helt særlig Trumptisk tankegang, hvis man over en kam stempler CNN som utroværdig.

Deres største journalistike brøde er, at de har været kritiske i deres dækning af Trump - man kan eventuelt tjekke det uvildige barometer om mediers troværdighed her og se, hvor CNN ligger:

https://adfontesmedia.com/interactive-media-bias-chart/
Din holdning er en mink, og jeg er Mette Frederiksen
Skrevet af LegendernesLegende
Ærlig snak. Lande med den form for regime, skal slet ikke få lov til og stille op til VM simpelt.
Skrevet af haraltidret
Og kan vi så for en gangs skyld blive enige om at sport og politik ikke er adskilt. Og det gælder især for diktaturstater. Det er derfor at den vestlige kritik af VM i Qatar er helt nødvendig og helt på sin plads. Regimer som det i Qatar og Iran har alle dage brugt sporten politisk. Det skal vi være bevidste om i Vesten, og ikke lade os narre af påstanden om at sport og politik ikke skal blandes sammen. De to ting er desværre uløseligt bundet sammen.
Skrevet af Miggle11
Det er dog en fantastisk udstilling af de udfordringer der er i denne region.
Skrevet af aaaa11
´Falske fans´ - så man kan ikke støtte regimet og samtidig bakke landsholdet op i Qatar? Er det en joke? Hvad så med de mange iranske ´fans´, som er kommet hele vejen fra USA og europæiske lande for nedgøre spillerne og landet?
Skrevet af aaaa11
Det er vidst ikke hemmeligt at den amerikanske efterretningstjeneste forsøger at splitte den iranske befolkning samt støtter oprørerne i forsøg på at vælte den iranske regime. At CNN, hvis agenda mod iran ikke er til at tage fejl af, kommer med den historie gør det ikke ligefrem mere troværdigt. Men de lykkedes, da i den grad med at skabe med uro.
Skrevet af Jaslan
Spot on
annonce
0