Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af UndisputedEra
CNNs troværdighed ligger marginalt lavere end Bodega-Johnnys efter en kasse øl
Skrevet af mholmm
@aaaa11 og Jaslan

Så det er USA skyld at unge og kvinder i Iran har fået nok?

Come on, det er joden videste stråmand. Mon ikke det mere handler om internettet og adgang til information hvor man kan se hvordan andre folk over kontra i Iran?
Skrevet af Jaslan
Folket i Iran har fortjent alt det bedste. Et fantastisk folk. Ham englænderen som for nogle år siden rejste til alle lande i verden sagde at Iran var det mest venlige folk han havde mødt. Jeg er ikke fan af styret i Iran. Og det er mange af de unge iranere heller ikke. Men tror du USA tænker på kvinder i Iran? Tror du virkelig at det er det som betyder noget? Det er det som man IKKE skal stole på. At USA gør dette med en god tanke bag. Derfor skal man være utrolig varsom med at tro CNN og mainstream media som er betalt i hoved og røv til at spytte ud propaganda.
Skrevet af TheUnitedWay
Hvis sandt er det absolut frygteligt 😕
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af Ice wallow come
Man kan sagtens være imod styret, og samtidig være imod USAs “støtte”. Historien har igen og igen og igen vist, at England og USA ikke vil os det bedste. Iran ville slet ikke havde været i denne situaiton, hvis ikke USA følte de skulle fjerne premierministeren pga han nationaliserede olien
Skrevet af mholmm
Jamen vi er da helt enige om at man kan være imod styret og samtidig være kritikker af USA. Jeg henviser blot til skrivet hvor det nærmest er USA skyld at iranerne protesterer hvilket jeg synes er et håbløst argument.

Så lad nu værd med at klandre USA for alt i verdenen, for mig at se er protesterne i Iran et opgør med det sindssyge styre de laver under. Det andet er altså stråmand af dimensioner.
annonce
0