Snak

Mere indhold efter annoncen

Collina forklarer lang tillægstid til VM

lør 26. nov 12:21

Ved VM i Qatar er tillægstiden til kampene som regel længere end normalt, og det skyldes, at der i højere grad tages højde for spilstop.Læs hele nyheden her
Super initiativ - mere effektiv spilletid har været længe ventet, men er det ikke mere smart med at stoppe uret i stedet som man kender det fra håndbold og basketball.
Det er fantastisk.
Det er hamrende godt! Det eneste, der - måske - ville være bedre og eliminere tidsudtræk endnu mere, er effektiv spilletid. Men dette er en god start eller mellemvej.
Jeg tror, vi alle bifalder mere aktiv spilletid, men der kunne gøres noget mere for at få den reelle tid. Stop uret ved skadesbehandling og VAR gennemsyn og udskiftninger. Eller endnu bedre, flyvende udskiftning som fjerde dommeren tager sig af, men spillet kører. Hurtigere afvikling af indkast, hjørnespark og målspark og frispark. Sæt fx tidsbrænsning på. Eller at nærmeste spiller skulle udføre indkast. Og hvis så dommeren ikke skulle tegne streger ved frispark og ikke lege skolelærer ved hjørnespark osv.
Danmark: Vejle Boldklub England: Manchester United Tyskland: Borussia Mônchengladbach
Det er så fedt. Håber det fortsætter efter VM.
Mega fedt !
hvorfor siger dem fra den danske lejr så at de ikke havde hørt om noget ang dette..
Til gengæld betyder det jo at spillerne bliver belastet endnu mere end de er i forvejen. For en spiller der spiller 40 kampe på en sæson i liga, cup, europa og landshold. Hvis hver kamp varer bare 5 min. længere svarer det til 2 ekstra kampe.

Når det er sagt er jeg helt enig i at der skal gøres noget imod tidsudtræk, men om det vil resultere i bedre fodbold er jeg ikke sikker på.
Pyt med tiden ved målstyring, Collina! Slå hårdere ned på alle de pivhoveder, som trækker MANGE minutter ved hver tackling kampen igennem ...!
Jeg synes tillægstid er ok. Spillerne kan jo bare lade være med at smide sig og opføre sig som små børn.
annonce