Snak

Mere indhold efter annoncen
Jøsses, han vrøvler. Hvad fanden vil det sige at være intellektuelt ærlig? At være ærlig har sgu da intet med intellekt at gøre.
Sjovt han ikke blev fyret efter cl fiaskoen. Kæmpe fiasko
Noget med at fyring var dyr tror jeg.

Intellektuel ærlighed - kan nogen forklare, hvad det er.
Gi´r udtrykket mening ?
En anden mulighed er måske at Conte kender Eriksen bedre end de fleste brugere på bold.dk, og ved hvad han bidrager til Inter holdet og ved hvad han har brug for, for at få spilletid.
Tvivler på at nogen af brugerne på bold.dk kunne gøre det bedre som cheftræner for Inter, end Conte. Mon ikke der er grunde til at andre spillere er foran Eriksen i køen til spilletid? Det er trods alt lang tid siden Eriksen var en top spiller. Og det var inden han blev Inter spiller.!
Ærligt? Så tænker jeg altid Palle når jeg hører Antonio´s galde. Jeg mener :

"Han er tynd i toppen men god på bunden
En fandens Kalle men mest i munden
Han lyver så stærkt som en hest kan rende
- I sin lomme har han et tryllespejl
Og i det har Kalle slet ingen fejl
Han er skøn som en prins i eventyr
Men i virkeligheden en grimmer fyr!"

Knalde Kalle har hentehår!
Han kilder pigernes hvem, hvad, hvor?
Knalde Kalle har hentehår!
Han kilder pigernes hvem, hvad, hvor!


Ej, men helt alvorligt så skal Hr. Eriksen sgu væk i en fart, uanset om dalende niveau og ditten og datten men han blir sgu ik´ så dårlig spiller lige over natten... Han kunne jo gå hen og blive ligeså tynd i toppen som bossen.
Tvivler på at nogen af brugerne på bold.dk kunne gøre det bedre som cheftræner for Inter, end Conte.


Ah ja, den gode gamle "som om du kan gør det bedre selv." Til din oplysning er mange Inter-fans uden for bold.dk også utilfredse med Contes fremgangsmåde i forhold til Eriksen og Inter generelt. Lad os komme væk fra stråmanden om, at kritik af Conte er lig med at mene, at Eriksen per automatik skal være førstevalg, og så kunne jeg godt tænke mig at vide, hvordan et par klatminutter på banen hist og her kan være udviklende.
Selv om jeg er ved at være oppe i årene, har jeg sjældent oplevet så selvegocentreret en træner, som Conte. Håber inderligt at Milan ville skrive med Eriksen
Intellektuelt ærlig... jeg håber noget er gået lost in translation.

Jeg tror sgu ikke de her fodboldmanagere nødvendigvis altid er de skarpeste knallerter på havnen - eller i hvert fald ikke Havard professorer.

Har man hørt nok interviews med f.eks. Mourihno eller Conte, vil jeg nogle gerne stille spørgsmål ved deres generelle "intellekt" udover deres enorme fodboldviden :P
Var de så kloge, var det sgu nok heller ikke fodbold de var endt i.
Ikke for at frikende Conte, for han opfører sig sgu åndssvagt, men man skal jo huske på hvordan italiensk fodbold fungerer: På de kanter er det ejeren/direktøren/sportschefen - alt efter hvem der har hvor mange kasketter på i samme omgang - der bestemmer 95% af transfervinduet, mens træneren kan aflevere en ønskeseddel og være heldig at få en eller to han faktisk vil have.

Eriksen har med statsgaranti ikke været en spiller Conte overhovedet ville have noget med at gøre, uanset hvor god en spiller han er, men ikke desto mindre er han blevet signet. Der hvor Conte så adskiller sig markant fra de fleste andre trænere, er at hans ego er stort nok til bare at ignorere stjernespilleren selvom Eriksen da sagtens kan anvendes i ethvert system - måske bare mindre effektivt. Det er jo ikke fordi en fremragende assistmager med scoringspotentiale nogensinde bliver irrelevant.

Forhåbentligt er Eriksen væk til vinter, for der er jo et EM der skal spilles snart.
annonce