Snak

Mere indhold efter annoncen
Paolo Di Canio er tilbage
@yay Det er da ikke rigtigt :s
Trac
Jo det passer fint...der er generelt langt færre kalorier i drikkevarer, da størstedelen jo er vand
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Sukker og dermed også ketchup er bare noget lort.

Sukker dræner kroppen for næringsstoffer og det giver derfor god mening at droppe det.

10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Ketchup er ellers rigt på biotilgængelig lypocene (sammenlignet med en rå tomat).

Lidt mærkværdigt dog. En fodboldspiller forbrænder tusindevis af kalorier på træning og kamp.


Michael Phelps spiste 12000 kcal op til OL bare tilsamenligning..

Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
@Azza

Kalorier er ikke alt. Hvis det der spises ikke samtidig tilfører vitaminer og mineraler, vil kroppens reserver gradvist blive formindsket, da sukker eksempelvis skal bruge magnesium etc. for at udnytte energien.

Det vil med tiden resultere i et lavere energioutput.

Så på den korte bane kan tomme kalorier som eksempelvis sukker fungere som energiproduktion - på den lange bane, not so much.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
Kalorier er der forskellige slags af, og de gør noget forskelligt.

Nej, der er ikke forskellige slags kalorier. Kalorie er en måleenhed for energi. Det svarer til at sige, at der er forskellige slags meter, fordi en meter flødeboller ikke er det samme som en meter plutonium.
Men der er forskel på, om vi får energien fra kulhydrater, fedt eller protein.
Mortenhansen

Du kan ikke sammenligne bodybuilding og fodbold!

Bodybuildere spiser kulhydrat og protein for af bulke, dvs. de træner og spiser for at tage på i muskelmasse

En fodboldspiller skal konstant passe på fedtprocenten og det faktum, at de ikke må blive store af deres mange timer på træningsbanen og i deres gym.

Professionelle håndboldspiller træner med en gange 2 faktor i forhold til fodbold, dvs. de må være i dobbelt overskud i forhold til indtag og træning

Dine udrådstegn er belastende.

Ja, bodybuildere bulker for at tage på i muskelmasse, men de cutter skisme da også for at blive mere cut. Så det er jo det værste vrøvl at påstå, at det ikke kan sammenlignes.

I øvrigt ligger forskellen da ikke i, at fodboldspillere skal passe på kulhydrater, hvad er det for noget vrøvl? Fodboldspillere skal bruge fedt og kulhydrater, for det er der energien til at performe kommer. Kroppen fungerer sådan, at man skal have x-antal energi (kalorier) ind, fordi kroppen bruger x-antal energi (kalorier), en fodboldspiller skal have en del kalorier for at holde sit ligevægtsindtag. Selvfølgelig må de få kulhydrater osv. Bodybuildere er endnu mere strikse med deres mad end fodboldspillere/sportsudøvere. Hvorfor tror du ellers fodboldspillere, de spiser pasta i lange baner og bunder juice, fordi det er proppet med kulhydrater, som de skal bruge til at performe.

Det er sukker og sodium, man forsøger at eliminere, da forhøjet blodtryk og insulin kan påvirke performance og helbred. Sukker giver kortvarig energi, men så falder energien drastisk kontra kulhydrater, som giver længerevarende energi. Og salt (sodium) binder væsken i kroppen, så man ikke kan udlade den.

Og at fodboldspillere ikke må blive store er også noget vrøvl i øvrigt, se på Goretzka, Coutinho og Alphonso Davis blot for at nævne nogle stykker, ja eller Ronaldo, som før var en tynd fyr. Alle har haft gavn af at bulke mere masse på deres fysik. Det er en nødvendighed i kontaktsport.

Det er tydeligt, du ikke har begreb om, hvad du snakker om.
Det har han jo lige forklaret dig. At fodboldspillere skal ikke tage for meget på, hverken i fedt eller muskelmasse. Den lave fedtprocent er vigtig for en fodboldspiller for at være hurtig og atletisk nok. Det er pænt meget det modsatte i forhold til hvad en bodybuilder som regel går op i, ikk?

Stop nu med det gas. Det er IKKE derfor og det handler ikke om, at fodboldspillere ikke må tage på, for så bliver de langsomme og ikke atletiske nok. Det er ren volapyk det der. Har I aldrig spillet fodbold på bare lidt seriøs plan eller dyrket anden form for sport, hvor I skulle følge en kostplan??
Kulhydrat/stivelse binder fedt i kroppen. Hvidt brød hvide ris også videre er ikke godt hvis du vil holde din fedtprocent nede da stivelse gør det sværere at forbrænde fedt.
Proteiner er der ikke noget i vejen med. Det hjælper til at genopbygge kroppen. Man kan dog kun optage x mængde protein, så man får intet ud af at spise 2kg belugalinser om dagen.
Cykelryttere er om nogen man burde kigge efter som fodboldspiller rent kostmæssigt, ikke bodybuildere.

Dette er også noget vrøvl. Kulhydrater giver kroppen ENERGI, ENERGI er nødvendigt for, at man kan få kroppen til at performe aka udøve sin sport. Stivelse som er komplekse kulhydrater er anvendt i sport og i FODBOLD, fordi det komplekse kulhydrater er længere tid om at blive nedbrudt, altså omdannet til energi, derfor spiser de fleste sportsudøver mange komplekse kulhydrater aftenen før eller om morgen på selve kampdag alt efter, hvornår kampen spilles. Stivelse igen komplekse kulhydrater giver mere energi over tid og er stabiliserende for ens blodsukker, altså energi, kontra hvis man fylder sig med sukker, som får blodsukkeret til at stige, men så også drastisk falde.

ALLE sportsudøvere spiser kulhydrater, også dem med stivelse.

Din teori om proteiner er heller ikke korrekt. Proteiner er byggestenen i muskelopbygning og vedligeholdelse. Du kan ikke sige, at proteiner hjælper med at genopbygge kroppen eller jo det kan du godt, men det gør kulhydrater og fedt også. Kroppen kan ikke fungere uden fedt. Grunden til at nogle spiser flere proteiner end, hvad kroppen har behov for, er at proteiner ikke er så holdelige i kalorier. Fx er der næsten ingen kalorier i et stykke kylling, kontra en skefuld olivenolie, alligevel ved vi alle, hvad vi føler mætter mest. Det samme gør sig gældende med grønsager, som dog har andre vigtige komponenter vi skal bruge.

Jeg forstår ikke, hvad du mener med, at man bør kigge efter cykelryttere som fodboldspiller, hvis du samtidig påstår, at kulhydrater er skidt, for cykelryttere propper sig med kulhydrater, ellers kan de slet ikke indtage alle de kalorier som de skal. En cykelrytter skal jo indtage langt flere kalorier end du og jeg, fordi de forbrænder langt flere kalorier end os og også flere kalorier end fodboldspillere. En almindelig voksen mands ligevægtsindtag er 2500-3500 kcal om dagen alt efter størrelse. En cykelryttere kan sagtens have behov for det dobbelte eller tredobbelte under en tour, til trods for, at de er klejne i størrelse. Det skyldes, at de forbrænder enorme mængder kalorier under et løb. Kulhydrater er derfor et must.
Men sportsudøvere skal generelt kigge efter andre sportsudøvere, for det er ikke så svært og det gør de i øvrigt også og så skal de i øvrigt også kigge efter bodybuildere og de bruger jo sjovt nok bodybuildningens metode til at tage på i muskelmasse og styrke, både hvad angår træning og kost.

Der bliver virkelig lukket mange ting ud i denne tråd, som vidner om manglende indsigt i, hvad man belærer om og det er synd.
annonce