Snak

Mere indhold efter annoncen

Conte har aldrig oplevet det før: Uacceptabel situation

søn 19. mar 08:26

Antonio Conte er tydeligt utilfreds med situationen i Tottenham og alle, der forsøger at finde undskyldninger for problemerne.Læs hele nyheden her
Jeg forstår ikke, hvad han siger. Kan vi ikke få en italiensk tolk på? Jeg tror, det vil gavne både ham og alle andre. Det bliver en hel fortolkningsøvelse, og så falder det ofte ud i den mest dramatiske udgave, man kan finde på.
At du ikke forstår hvad han siger er vel ikke Contes skyld, måske mere ja dumhed..
Eller at conte vrøvler som han altid har gjort
måske thomas blachmann kan hyres til at formidle kommunikationen??
"It has yet to be proven that intelligence has any survival value" ACC
Jeg forstår ikke, hvad han siger


Det ærefulde ville have været at sige “Det er mit ansvar, jeg er træneren og lederen af denne gruppe”! At rable løs om alle andres medansvar for situation, minder mere om patetisk ansvarsfralæggelse…
Han er så pinlig.. skrid nu altså
Whose name is Harry Kane? "Tottenham will always let you down" - Roy Keane
Manden har jo i bund og grund ret. Kane er en af de højest betalte spillere og sikkert med kravet om at være den højst lønnede i klubben, som Gerrard i Liverpool. Gerrard have en klausul der hed nogle procenter o er alle de andre, så da de hentede Torres steg lønnen, da man forlængede steg lønnen endnu mere, “smart move”. Glen Johnson havde en klausul der gjorde han skulle spille hvis han ikke var skadet, Benitez forsøgte ofte at få lægestaben til at sætte spørgsmåls tegn ved helbredet. Jeg vil tro en del Tottenham spillere har lignende kontrakter, ellers var de smuttet.
Det er selvfølgelig enhver træners mareridt, spillere der er selvskrevet til start elveren, så behøver man ikke træne hårdt og de unge kigger på idolerne og begynder i en alder af 18 år og rende med hovedet oppe i en hvis legemsdel og tro de er på toppen af verden.
Man skal forstå folks vrede ikke bare lægge afstand til den. Så kritikken er af lønningssystemet og opbygningen i klubberne, man har ret til at være frustreret.
Hvis han kommunikerer lige så uklart til spillerne som til pressen, er det faktisk muligt at han slet ikke er defensivt indstillet…
Italiensk tolk her.

“Mit navn er Antonia Conte, på det seneste har der været rygter om at jeg vil til en større klub og helst i mit hjemland. De rygter er sande og jeg vil egentlig helst fyres så jeg kan komme til en klub hvor jeg ikke skal kæmpe om 5 pladsen de næste 4 år.”
Det er nok nærmere forklaringer, ikke undskyldninger, pressen og fans leder efter.

Men dejligt at Conte sætter ord på de vanvittige lønninger i topfodbold, det burde flere involverede problematisere
annonce