Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er sjovt så mange der formår at digte deres helt egen historie udfra det Conte har sagt. Hvis oversættelsen står til troende, er der intet i det han siger som indikerer at han vil have Eriksen til at forvandle sig til Vinnie Jones.

Udelukkende at han skal være mere determineret og tro mere på sig selv. Hvis han trådte mere i karakter og i højere grad krævede at blive spillet, ville det helt klart løfte hans spil.

At han har præsteret godt i fortiden betyder ikke at han ikke kan udvikle sig yderligere.
10-års jubilæum d. 13. januar 2022. Tid til at søge mod nye eventyr - tak for dansen venner og frænder. Håber jeres 2022 bliver fantastisk!
@Martinovic Nu var det ikke Conte som ville af med Eriksen, men sportsdirektøren.
Kom nu væk Eriksen - hver gang Eriksen laver noget godt roser Conte ham - og nævner så lige alle de punkter han skal forbedre! Jeg tror ikke på projektet - håber heller ikke Eriksen gør.
En startplads mod Benevento må være det næste, logiske skridt.
La prende Vecino.
Christian bliver anset som 6er nu. Og det er der Conte vil bruge ham. Jeg tror faktisk han kommer til at starte inde i weekenden, for netop og se om det har virket han scoret.
"Måske Eriksen skulle hanke op i Martin Jørgensen for at finde ud af hvordan man agerer i syden. "

ja...han var om nogen en fnysende hingst der ryddede alt hvad der kom i vejen..
Eriksen har spillet på topniveau uden at hans personlighed behøvede at være anderledes end den er. At Cunte ikke kan forstå at ikke alle behøver at have en italiensk personlighed for at tro på sig selv eller spille godt siger noget om hans menneskeforståelse og mandskabsbehandling og mangler som træner.

Kom nu væk fra den fesne klub og tossede træner, Eriksen. Du skal have kampe i benene inden sommer jo!
Du har vidst ikke set meget serie a Pinky.
kom så christian. lav nogle flere seje ting så der bliver lagt mærke til dig
annonce