Snak

Mere indhold efter annoncen

Conte om Eriksen-fravalg: For Inters bedste

søn 15. nov 2020

Christian Eriksen havde håbet på mere spilletid i Inter, men cheftræner Antonio Conte siger, at han altid træffer de valg, der er bedst for klubben, ikke for den enkelte spiller.Læs hele nyheden her
Gode gamle Cunt, eller er det Conte
Hvaså Mighty? Sur på Conte eller hva?
Real Madrid C.F. Siden 2000 F.C. København siden 2004
OMG...alle hans valg er det bedste for Inter? Så tag det allerbedste og lig din opsigelse...
Når man køber en spiller som Kolarov og giver Vidal cart blanche, så viser det at det kun handler om sig selv og ikke klubben. Især også efter udtalelserne efter EL finalen.
Inter siden 1996 FCK siden 1998 Liverpool siden 2000 A. Madrid siden 2002
Det er jo ikke ligefrem en nyhed, en træner gør da altid, hvad de mener er bedst for holdet, ellers er de ikke trænere særligt længe..
Men ja, et mismatch mellem spiller og klub, forhåbentlig kan han komme pænt videre uden for mange dikkedarer.
If I had the wings of a sparrow... If I had the arse of a crow... I'd fly over Pride Park tomorrow... and shit on the bastards below!
Conte virker ikke særligt begavet på det menneskelige plan. Hvilket er tvingende nødvendigt for en toptræner. Oveni skal man være lidt kreativt tænkende, hvis man skal finde plads til en kreativ og klog fodboldspiller som Eriksen. Dårligt match. Kom videre Christian.. Gerne i januar!
Conte startede ellers rimelig godt, med en rigtig god første sæson. Men efterhånden så er han ved at smadre det han selv har bygget op. Spillere som kolarov og Vidal burde jo ikke være i nærheden af start opstillingen, eller for den sags skyld være på holdkortet.

Omkring Eriksen, så har han virkelig ikke gjort det store væsen af sig. Jeg tror nok også at han mangler klogere medspillere, til hans store ærgrelse så er Inter offensiven meget stationær, der foregår ikke de vilde løb foran Eriksen, der vil frembringe Eriksens gode spil. Derudover virker han ikke specielt motiveret når han kommer ind. Så forstår godt contes valg. Og jeg forstår udemærket godt Eriksen. Synes han burde komme videre og finde en ny klub.
Haha, Conte skal lade vær med, at sammenligne sig selv med Klopp. Klopp er en Ferrari, og Conte er en Fiat.
Det ses også tydeligt på resultaterne. So far :)
Haha og Fiat ejer så Ferrari så hvem kom bedst ud af det?
Tak til Conte for denne udtalelse, nu må man forvente at Eriksen er ekstra tændt i aften
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
annonce