Snak

Mere indhold efter annoncen
#Campeones32
Jahh det skal ikke være nogen hennelighed, at jeg ikke er fan af Connie, som min ordbog gerne vil have han skal hedde:)
Syntes han virker som en gammel sur forkælet italiener!
Ja, lige præcis sagens kerne.
Conte gør sig nemlig til noget han drømmer om at blive, ved at sammenligne sig med Klopp, frem for at have fokus på det hvor han er lige nu og her i dag.
Når en god træner kender spillernes potentialer og de ikke finder deres bedste frem, gør han alt hvad han kan for at finde årsagen. Netop fordi, at ´spillerne kan yde deres absolut bedste´, er fundamentalt for de bedste resultatmæssige muligheder på den lange bane.
Eller måske endnu bedre, lære af selvsamme Klopps mandskabsbehandling, - der sammen med Pocchetino, Simeone, Nagelsmann og mange flere moderne trænerprofiler, mener en stor del af den sportslige succes bør bygges op omkring den enkelte spillers generelle trivsel, da den har stor indvirken på præstationerne på banen.
Må indrømme jeg ikke forstår hvorfor de overhovedet købte Eriksen?
Alle inklusive Eriksen fans må da også gerne indrømme at han har jo toppet 1-2 år før han skiftede fra Spurs...
Det ville hverken være første eller sidste gang at spillere finder deres topniveau igen, han er kun 28. Det har ikke ligefrem gjort det nemmere for ham at vende tilbage til det verdensklasse niveau han viste under Poch et par sæsoner, hvor han var en enmandshær, når han i det der ligner 12 måneder har fået meget lidt spilletid.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Vildt nok, hvis Interfans er utilfredse og ønsker Conte gone!?
Jeg sagde inden sidste sæson, at den vigtigste signing i Serie A var Inters signing af Conto. Han hentede hvor mange point på en sæson på Juve - ca. 20?
Som Juvefan ser jeg da gerne, at Conte får en fyreseddel. Så ville vi igen kunne se bort fra Inter i mesterskabsracet i flere år.
Men danske Interfans går måske mere op i at se Eriksen få spilletid end at spille med om trofæer?
Jeg tror at dem der følger Inter tæt, de ville fortælle dig, at spillet er helt idé forladt. Der spilles uden gejst og uden en plan. Det er bare høje bolde til lukaku, og så krydser man fingre for det bedste . Spiller er blevet dårligere, pointhøsten lavere, dårligere i forsvaret osv , gør bare at det tegner et bekymrende billede sf hvor Inter er på vej hen. Specielt nu hvor holdet har fået tilført et par oldboys spillere...
annonce