Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Spimi
Du kan også bare kigge på kampene i stedet for udelukkende at forholde dig til stats.
Skrevet af Geddar , moderator
"så Winks bar allround bedre----men danske fans synes nok selvfølgelig det modsatte..."

Det er alligevel noget af en påstand. Jeg er endnu ikke stødt på engelske podcasts, artikler eller lignende, som deler lignende holdning.

Skal vi holde os til statistikkerne, så er Winks hverken signifikant bedre ift. progression i afleveringerne, afleveringsprocent, afleveringer ind i feltet eller key passes. Til gengæld ligger højbjerne en smule bedre ift. at føre bolden frem. Og defensivt ligger Højbjerg også med flere tacklinger, flere pres-aktioner og han matcher Winks på interceptions.

Ser man så rent faktisk på hvad de bidrager med på banen, så er der ikke så meget at sige til at Højbjerg er foran, da han er noget bedre til at styre det dybe opspil, ligesom han i kraft af sin bedre fysik kommer bedre rundt på banen.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Slettet(382112220209)
det er så helt forkert de påstande du kommer med....hvor har du opfundet dem? Er det bare du har opfundet via google....Lad det ligge. Han er def. en bedre spiller, men du glemmer helheden som spiller på pos i dagens moderne fodbold---
Winks ligger bedre i DET FREMADRETTEDEFASE 2- 3 SPIL...der kan danskeren slet ikke være med---selv Lucas har bedre stats..

Tar eet eksempel---idag ser man på def. spillere i i sær 4231 og 343, der læser spillet klogt--og ikke tackler, men intercepter----se Kante eks.. Jeg vil aldrig anbefale en spiller, der tackler for meget...handler om interceptions for omstilling/ overtal mm...her er jeres dansker slet ikke i nærheden...

Så lukker jeg den her- den debat... det må i selv følge op på, og debattere her omkring spillerne...

Skrevet af Geddar , moderator
Jeg bruger FBref, der er en af de bedste statistiksider. Der man man sammenligne spillere, og se på stats pr. 90 min. Jeg har set på både 21/22 og 20/21. Så nej, det er bestemt ikke fri opfindelse.

Hvor har du selv de statistikker du nævner fra?
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0