Snak

Mere indhold efter annoncen

Cornelius: Vi har masser at komme med i CL

fre 9. sep 13:49

Andreas Cornelius lader sig ikke slå ud af det klare nederlag i Dortmund. Jeg føler, vi har masser at komme med, siger angriberen.Læs hele nyheden her
Ja selvtillid til de andre hold
Så længe PC og Thorup er i klubben kommer i ingen vegne
Cyka Blyat Idi Nahui
Der er muligheder mod Sevilla, men håber godt nok at City letter på gaspedalen
Sindsygt så negative oneliner segmentet her på bold.dk er.
I kan jo starte med at læse artiklen før i knækker jer ud over tråden. Alternativt, undlad at kommentere.
Ot: selvfølgelig har FCK noget at bringe. “Vi” er blevet dømt ude så mange gange før, men har til tider overrasket mod voldsomt bedre CL-modstandere alligevel. Jeg tænker at vi godt kan drille både Dortmund og Sevilla i Parken.
OB bliver ikke let. De er nok temmelig opsatte på at få visket pokal miseren ud og det er jo ikke fordi FCK er skræmmende i ligaen.
Orri SKAL indlemmes i truppen nu, Jess!
Det eneste overraskende er hvor lavt FCK’s tekniske niveau er. Vi skal langt tilbage før der var så ringe. Det ændrer Cornelius ikke på, desværre
Jeg havde set frem til at følge de danske hold i Europa denne sæson, men har allerede nu set mere end rigeligt. De danske hold er en skændsel i Europa og det er lige dele bittert og pinligt at følge.

BIF sutter som altid. FCK bliver revet i stykker. Silkeborg har intet bundniveau og FCM underpræster i hver eneste kamp. Viborg kunne man dårligt have de store forventninger til.

Vi skal være heldige, hvis ét af de resterende hold får point i en eneste kamp
I guder en tid.
Cornelius og Co skal finde et helt andet og meget højere niveau frem, hvis de skal bidrage med noget som helst positivt i deres Chi gruppe.
Jeg ville nærmere sige så længe Thorup er træner er og bliver vi middelmådige!
Er positive oneliners så ok? Det er da svært at være optimistisk på FCKs vegne med det spil, de lægger for dagen, og de modstandere, de i øvrigt skal møde i gruppen.
Det kan godt ende med nul points, men det håber jeg selvfølgelig ikke.
Sødt
annonce