Snak

Mere indhold efter annoncen
@SirC

Det har du tidligere haft store problemer med at lade være med. Hvorfor er det du gør det? Overdrivelse fremmer selvfølgelig forståelsen, men det sænker også seriøstieten. Det ville være fedt hvis du stoppede den slags


Kunne du ikke lige vær rar med nogle reference punkter - jeg kommer ikke just i hu, at det skulle være tilfældet?
moderator
Jo da: Indlæg kl 19.36

http://www.bold.dk/snak/…art=40&vis=

"off topic: Det er sjovt at se så mange ikke-fans have mening om BIF og hvad der skal gøres - og ikke mindst den tåbelig holdning, at BIF i 2 div. etc.
Det er bare så ligegyldige kommentarer, som ikke bidrager til nogetsomhelst konstruktivt. "

Jeg beder dig over mange sider om at henvise til de citater som du ellers har set 5-10 gange. Det kan du ikke. Igen var det bare noget du opfandt.
Dette er en signatur.
Det har hverken noget med jantelov at gøre, eller er et typisk dansk fænomen.


Det er så din mening, men uanset om det også foregår i udlandet eller ej, så ændrer det jo ikke på at man ikke kan gøre noget rigtigt i Danmark. Hvis du er ydmyg, har du ikke ambitioner og hvis du har ambitioner, så er du arrogant og udelukkende ude efter penge og med urealistiske drømme. Det er da trættende at man gang på gang kan forvente den samme smøre ligegyldig hvad en person foretager sig.
Bold.dk er stedet hvor du ikke må være uenig med Sir Cumshot. Større forsamling af hykleriske tabere skal man lede længe efter.
Ja, og du vinkede farvel til en fodbold-depression af de større.
SirC


Du påstår at du er selvstændig. Det er svært at tro på med den jantelovstilgang du har til tingene. Hvis du er, så må det da være dit tilhørsforhold til BIF der skinner igennem. Så ja det har relevans.Stop dig selv - du er eddermame pinlig at høre på. Hæv niveauet tak - hvis du vil tages seriøst!

Har jeg sagt, at han ikke må tro på egne evner?

Eller har jeg sagt, at hvis man udtaler, at man tror man kan opnå noget - så bevis det....Walk as you talk!!

Han siger han kan - men gad ikke.

Det er mit problem - jeg har ikke noget imod Cornelius. Han er da en af de bedre danske talenter på angrebsfronten. Jeg synes bare, at han skulle tie med "at han kunne hvis han gad", og istedet bevise det på fodbold banen ved at banke kasserne ind...

Det har ingen rod i jantelov, BIF eller hvad hulen spøgelser du ser...
moderator
Så du mit link til dig Interessant? 12.24

Du fremlægger jo det han siger så det passer ind i dit kram. Han gad ikke vente på at de gav ham spilletid. Det forstår man da godt efter et år. Han følte ellers at han kunne blive en af de bedste spillere i klubben.
Igen hvor svært er det at forstå?

"Jeg synes bare, at han skulle tie"

Det synes jeg også du skal, hvis du skal opfinde egne citater eller overdrive så det passer ind i dit kram. SAGTENS!
Dette er en signatur.
Utallige gange, mange indlæg... enlig svale bringer jo altid sommer.

Men den diskussion var jo ikke just et citat, men en kommentar omkring substansen i folks holdninger. Men jeg undskylder da mange gange for min upræcise udokumenteret kommentar - som dog stadigvæk omfavnede en generel holdning på det tidspunkt!@ SirC

Lige over - jeg synes også, at du skal tie.

Man ville jo forvente at en moderator kan holde en sober RELEVANT holdning til tingene. Men det har du bevist mange, at det magter du IKKE.

Så ha en fin dag - fordi du er skam ikke værd at spilde krudt på....
moderator
"Men jeg undskylder da mange gange for min upræcise udokumenteret kommentar - som dog stadigvæk omfavnede en generel holdning på det tidspunkt!"

Undskyldning godtaget.

Dog "omfavnede en generel holdning på det tidspunkt" At BIF skulle ned i 2.div? Vil du dokumentere dette? Det er da useriøst at tillægge folk en generel holdning når ingen har givet udtryk for dette.


"Man ville jo forvente at en moderator kan holde en sober RELEVANT holdning til tingene"

Det forventer jeg egentlig også af brugerne, herunder dig, men det magter du tydeligvis ikke. Derfor kommenterer jeg på det. Det hæmmer debatten at du finder på citater, opdigter facts og generelle holdninger.
Dette er en signatur.
@SirC

Lad os lige være præcise - ikke?

Du fremlægger jo det han siger så det passer ind i dit kram. Han gad ikke vente på at de gav ham spilletid. Det forstår man da godt efter et år.

Var det et år eller et halvt år - måske 8 måneder? Du kan ikke bar opfinde ting så dt passer ind i dit kram...tsk tsk
annonce