Snak

Mere indhold efter annoncen

Cornelius græder ikke over brændt chance: Sket tusindvis af gange

Skrevet af bold
tir 22. nov 17:46

Andreas Cornelius havde chancen for at blive matchvinder, men fik ikke ordentlig ramt på bolden, som i stedet for nettet havnede på stolpen.Læs hele nyheden her
Skrevet af HeroldTPW
faktisk ret imponerende at brænde fra den afstand 🤷‍♂️ han er god til det
Skrevet af Keegen4ever
Simpelthen elendigt at han ikke rammer den. Og vildt så dårlig teknik man kan få når man er ude af form. Han burde være skiftet ud igen og forsøgt sig med Wind i stedet.
Skrevet af yeppes
Desværre blev udbyttet i dag et resultat af manglende form hos vores angribere. Ville umiddelbart også have foretrukket Wind for Dolberg, da han var ligeså rusten, som forventet - men Wind har heller ikke spillet meget efter sin skade, så det kan meget vel ende ligesom med Dolberg i dag.
Skrevet af anygivenday
@keegen4ever
Og det kommer fra en tastefodboldkriger 🧐
Skrevet af anygivenday
Corner er ikke årsagen til det ikke blev til en sejr, men det fælles sløvsind og manglende evner i at løbe/ramme hinanden
Skrevet af McKlajner
Og det er lige netop af den grund, at han spillede DBU 1/8-finale mod Thisted for en måned siden Hahahahahahahaha
AaB // Danmark // Man.Utd. Fan af god fodbold - Så betyder klubtilhør ikke det store..
Skrevet af HaderFIFA&AGF
Sgu sørgeligt at vi har så ringe angribere at Cornelius får spilletid på landsholdet.
Silkeborg IF, imod moderne fodbold.
Skrevet af Slettet(172333222811)
@keegen4ever
Og det kommer fra en tastefodboldkriger 🧐

Han har jo ret - og mener du tastaturkriger?
Skrevet af Fiskeren92
Den skulle han selvfølgelig have scoret på, men det er næppe første eller sidste gang en angriber brænder en stor chance. Det er sgu ikke Cornelius skyld vi ikke vinder den kamp.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Orlaj
"- Jeg har brændt tusindvis af chancer i min fodboldkarriere, så det græder jeg ikke over."

Er da en angriber med selvtillid og mål i benene hehe
Skrevet af Fiskeren92
Den skulle han selvfølgelig have scoret på, men det er næppe første eller sidste gang en angriber brænder en stor chance. Det er sgu ikke Cornelius skyld vi ikke vinder den kamp

P.S. Uhre havde naturligvis scoret.
Bevar Brøndby IF - Imod GFH og flerklubsejere
Skrevet af Jaaja8000
En direkte konsekvens af at udtage en spiller, som er ude af form og ikke en gang har formået at brænde Superligaen af, når han endelig har spillet.

Det er simpelthen ubegribeligt at brænde sådan en. Må ikke ske på det niveau, hvis man kommer med store ambitioner. Mærkeligt at Braithwaite som eneste nogenlunde varme angriber i truppen, slet ikke får en rolle i sådan en kamp.
Skrevet af Mus2
Han scorede da mod Thisted i pokalen.....utroligt man kan komme på landsholdet med det niveau
Skrevet af Dr. Def
Forstår stadig ikke hvorfor han vil heade til den bold istedet for bare at sætte en inderside på, den afbrænder kan gøre vi ryger ud allerede i gruppen nu
Proud fan of Chelsea FC since 1999!! 19-05-12 the best day of my life :)
Skrevet af Jillionaire
Okay is på nu, ja han burde nok have scoret, men bolden kommer som en overraskelse til ham da både målmand og forsvare kunne have clearet den + den hopper foran ham, så den bliver svær at enten sætte fod eller hoved på :)

Men ja havde han været lidt mere i form så var den sat ind
Fc København Tottenham Hotspurs
Skrevet af SotD
Der er godt nok mange nuancer der går tabt i sådan en skrigebande som den I har stablet på benene herinde. Men det er måske også meningen?

Cornelius scorer 9/10 gange på sådan en chance - måske mere, men han gør ikke i denne kamp. Det er ærgerligt, men han vælger på et splitsekund den forkerte beslutning og strejfer desværre kun bolden. Havde han været 1cm længere fremme havde bolden taget stolpen og gået ind. Han kunne og burde selvfølgelig have valgt en anden løsning, men vælger i momentet det han intuitivt mener er det rigtige, og det er at sætte panden på. Det lykkedes ikke. Fair nok.

Til sammenligninger med en masse andre angribertyper - ja, så havde de nok også 9/10 gange scoret på den, ligesom Cornelius havde hvis han fik samme chance en anden dag. Det der dog bliver enormt dumt er at antage at Uhre, Dolberg, Braithwaite mfl. ville have scoret på chancen - for det havde de næppe. De var nemlig ikke kommet frem til den, da de ikke tager den position i angrebet som Cornelius gør på bagerste stolpe. Dolberg søger nærmest konsekvent forreste stolpe på indlæg, Braithwaite søger mellemrum, og Uhre søger mod pletten - eller roamer udenfor feltet i sådanne spilsekvenser.

Den eneste spiller i vores trup der ville have søgt samme mønster er Yussuf Poulsen - og så ham der desværre ikke kom med - Marcus Ingvartsen. Wind kunne måske have fundet på det også.
Silkeborg IF
annonce
0