Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af SotD
Endelig får vi det rette billede af, hvilket niveau Danmark har. Til EM spillede de langt over evne og nu er de ikke i deres komfortzone og de ryger ud af grundspillet.

Ja, det er dejligt endelig at se holdets reelle niveau efter én VM kamp, som vi sådan set godt kunne have vundet. Særligt efter en lille periode med overpræstation i først Nations League, så EM, så VM kvalen og så Nations League igen.
Silkeborg IF
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Godt det ikke var Frankrig, så var det en øretæv, de skal lige i gang. 0-0 mod Frankrig og sejr mod Australien må være målet nu.
Skrevet af SotD
Godt indhop af Matthias Jensen? Fodbold ses vitterligt forskelligt. Han sender 2-3 bolde over baglinjen og nå ja, koster os, at der ikke dømmes straffe til sig.

Ja, hvis man isolerer fejlene og ignorerer alt andet, så ser de fleste spillere dårlige ud. Vi kan også isolere Schmeichels opspilsfejl og sige at han spillede elendigt - men det ville være voldsomt dumt.

Mathias Jensen kom ind og formåede som den eneste dansker i hele kampen, kontinuerligt at bryde tunesernes kæder med skarpe fremadrettede afleveringer. Det skabte i øvrigt 2 relativt store chancer. Den han spiller op igennem 2 kæder op til Eriksen var vanvittigt. Havde han (Eriksen) sparket som han gjorde mod Kroatien, så havde vi vundet.
Silkeborg IF
Skrevet af beringer
Vi har klart alt for mange "bærende kræfter" der ikke er i form og spiller fast..., vores bedste spillere fra EM (Mæhle og Dams) er periferi spillere i deres klubber (og så er jeg endda sød ved Dams)..., en Dolberg og Delany spiller ikke..

Simpelthen den mest arrogante tilgang på en første kamp ved VM..., der var viljen til forskel, og Tunesien var klart bedst målt på chancer gennem kampen, og hvad de fik ud af deres hjørnespark..., da vi havde haft seks, havde de 2, og på begge deres, var der kommet en afslutning, var der ikke på vores...

Alt for langsomt, og ALT for ofte spiller vi baglæns, selvom at der er en fri spiller længere fremme, med mulighed for at vende rundt...

Og spark nu ude fra..., det er så ekstremt at vi spiller, spiller, spiller, spiller, spiller og spiller, for at kunne komme i feltet, i stedet, for at åbne lidt op, med nogle spark.

Over kampen er det vel fair..., men Tunesien kan være mest skuffede med uafgjort, for de var bedst.
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Skrevet af kratlusker
Gud hvor var det modbydeligt at være vidne til
FCK - HSV - Atlético de Madrid
Skrevet af manwholost
@Cashper Hvodan kan du dog udtale den slags sludder, du har jo ikke set kampen!
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Skrevet af SotD
Vi har klart alt for mange "bærende kræfter" der ikke er i form og spiller fast..., vores bedste spillere fra EM (Mæhle og Dams) er periferi spillere i deres klubber (og så er jeg endda sød ved Dams)..., en Dolberg og Delany spiller ikke..

Mæhle spiller væsentligt mere i Atalanta nu end han gjorde op til EM slutrunden. Damsgaard nogenlunde det samme som han gjorde for Sampdoria i den sidste del af sæsonen - og så virker det måske lidt skingert at kritisere ham når han ikke starter inde, men faktisk først kommer ind da en spiller bliver skadet - og ovenikøbet leverer den næstbedste præstation i marken, efter Jensen.

Dolberg spiller ikke, men det gør Wind, Yussuf og Cornelius heller ikke. Så alternativet må være Braithwaite? Var det her en Braithwaite kamp?

Delaney har spillet moderat mindre for Sevilla end han gjorde for Dortmund op til EM slutrunden.

Folk husker simpelthen vores trups styrke under EM forkert.
Silkeborg IF
Skrevet af Toon Toon!
1 sejr til Hjulmand i 5 gruppespilskampe (når vi har spillet mod Frankrig).
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Skrevet af pinkfloydhomer
Milanisti: hvis Tunesien blev snydt for et straffespark blev Danmark snydt for tre.
Skrevet af Kong Dario
Hold nu kæft en omgang katastrofe fodbold.

Den første danske time var decideret pinlig, herefter mere middelmådigt da de går ned på fysikken.

Godt nok mange der underpræsterer idag. Koster med folk der ikke er i kamp form.

Der skal fandme andre boller på suppen lørdag.

Dommeren også en skandale i hans manglende linje ift gule kort - jo helt til grin så mange prof. frispark de slipper afsted med.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af Kong Dario
NB.
Det vil også pynte, hvis vi kan lave 3 sammenhængende afleveringer i næste kamp.

Tak
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
Skrevet af DaveEricGrohl
Kæften nogle pinlige tågehorn herinde
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Skrevet af jetjager77
Ah, man kan på et indhop et stykke inde i 2. halvleg godt bruge 3-4 situationer, som en stor del af det billede, der skal tegnes samlet set. Kan se at han får et 3-tal, der synes jeg man er sød ved ham. Han trækker tempoet ud af kampen, hvor vi havde behov for fart, laver måske en god aflevering en gang i mellem, men er det virkeligt nok? Og så er jeg helt sikker på at han koster os det straffe, med sit tåbelige frispark.
Skrevet af Slettet(172333222811)
Send Corner hjem på tribunen i suppen.
Skrevet af manwholost
@jetjager Stop nu, du udstiller dig selv!
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Skrevet af Taco mix
Hvis I vil gøre det til en Dolberg Vs. Corner diskussion har I alle tabt på forhånd. Begge var under niveau idag desværre.

Jeg tror også der spiller en del bias ind ved disse diskussioner.

Dem som sympatiserer med FCK vil have ham til at starte, og dem der ikke kan fordrage FCK vel have ham helt ud af truppen.

- Og så er der alle os andre der skal se på disse åndssvage diskussioner begge veje. Corner er fantastisk at skifte ind. Det var han ikke idag, men det har manden tidligere været, og derfor gav det mening for HJulmand at sætte ham ind. Dolberg slog til på landsholdet, når vi mest manglede det, og det ved HJulmand også

Nu er begge desværre ude af form, og derfor er vi nødt til at ryste posen. Jeg håber Wind bliver klar mod Frankrig, ellers må Yussuf eller Dolberg køre dem trætte og så prøver vi Corner igen.

Men please, drop jeres bias, hvad enten det er den ene eller anden vej. Det er landsholdet dette her, og ikke et klubhold..
"Banke banke på" - "Hvem der?" - "Ronaldo!" - "Ronaldo, hvem?" "Fede Ronaldo".
Skrevet af Zenin

Ved den ene situationen hang armen langt ude, og ved den anden var den helt inde ved kroppen. Så nej.


VAR dommerne var så uenig med dig i denne konklusion. De reageret kun i Danmark situation, hvor dommeren så ikke var enig. Ved Tunesien var VAR dommeren eller banes dommer ikke i tvivl om at der ikke var straffe.
Skrevet af RaZZ87
Dejligt at se, at kommentarsporet på bold stadig er den samme maniodepressive patient, alt efter om Danmark har præsteret eller skuffet.

Vi spiller altid uafgjort mod afrikanske modstandere ved VM-slutrunder (1-1 mod Sydafrika i ´98, 1-1 mod Senegal i ´02) og ender med at gå videre. Kun da vi vandt 2-1 over Cameroun i ´10 røg vi tidligt ud. Hvordan kan al tro på tingene ryge helt ad helvede til efter én skuffende kamp?

Vi skal nok gå videre. Drengene hiver sig selv op mod Frankrig, det er jeg sikker på. Og der er ingen garanti for, at Tunesien vinder over Australien.
Skrevet af Snigskytten
Gik man glip af noget :)
Moral er godt.....
Skrevet af bruger 129613
Kæmpe selvmål af Hjulmand at vælge 3-5-2 formationen. Fuldstændig uforståeligt at han vælger 3 i bagkæden mod Tunesien. Samtidigt ofrer han midtbanen på den konto, og fjerner bredden i det offensive (vores “wingbacks” er simpelthen ikke gode nok til at løse den type opgaver). Havde forventet meget mere af landstræneren.
annonce
0