Snak

Mere indhold efter annoncen
Endelig får vi det rette billede af, hvilket niveau Danmark har. Til EM spillede de langt over evne og nu er de ikke i deres komfortzone og de ryger ud af grundspillet.

Ja, det er dejligt endelig at se holdets reelle niveau efter én VM kamp, som vi sådan set godt kunne have vundet. Særligt efter en lille periode med overpræstation i først Nations League, så EM, så VM kvalen og så Nations League igen.
Silkeborg IF
Godt det ikke var Frankrig, så var det en øretæv, de skal lige i gang. 0-0 mod Frankrig og sejr mod Australien må være målet nu.
Godt indhop af Matthias Jensen? Fodbold ses vitterligt forskelligt. Han sender 2-3 bolde over baglinjen og nå ja, koster os, at der ikke dømmes straffe til sig.

Ja, hvis man isolerer fejlene og ignorerer alt andet, så ser de fleste spillere dårlige ud. Vi kan også isolere Schmeichels opspilsfejl og sige at han spillede elendigt - men det ville være voldsomt dumt.

Mathias Jensen kom ind og formåede som den eneste dansker i hele kampen, kontinuerligt at bryde tunesernes kæder med skarpe fremadrettede afleveringer. Det skabte i øvrigt 2 relativt store chancer. Den han spiller op igennem 2 kæder op til Eriksen var vanvittigt. Havde han (Eriksen) sparket som han gjorde mod Kroatien, så havde vi vundet.
Silkeborg IF
Vi har klart alt for mange "bærende kræfter" der ikke er i form og spiller fast..., vores bedste spillere fra EM (Mæhle og Dams) er periferi spillere i deres klubber (og så er jeg endda sød ved Dams)..., en Dolberg og Delany spiller ikke..

Simpelthen den mest arrogante tilgang på en første kamp ved VM..., der var viljen til forskel, og Tunesien var klart bedst målt på chancer gennem kampen, og hvad de fik ud af deres hjørnespark..., da vi havde haft seks, havde de 2, og på begge deres, var der kommet en afslutning, var der ikke på vores...

Alt for langsomt, og ALT for ofte spiller vi baglæns, selvom at der er en fri spiller længere fremme, med mulighed for at vende rundt...

Og spark nu ude fra..., det er så ekstremt at vi spiller, spiller, spiller, spiller, spiller og spiller, for at kunne komme i feltet, i stedet, for at åbne lidt op, med nogle spark.

Over kampen er det vel fair..., men Tunesien kan være mest skuffede med uafgjort, for de var bedst.
Boldklubben Frem 1886 (Spillet og fast foelgende siden jeg var 4 i 1984).
Gud hvor var det modbydeligt at være vidne til
FCK - HSV - Atlético de Madrid
@Cashper Hvodan kan du dog udtale den slags sludder, du har jo ikke set kampen!
Brøndby siden ´91 Real Madrid siden ´92 Er fan af dansk succes i udlandet...
Vi har klart alt for mange "bærende kræfter" der ikke er i form og spiller fast..., vores bedste spillere fra EM (Mæhle og Dams) er periferi spillere i deres klubber (og så er jeg endda sød ved Dams)..., en Dolberg og Delany spiller ikke..

Mæhle spiller væsentligt mere i Atalanta nu end han gjorde op til EM slutrunden. Damsgaard nogenlunde det samme som han gjorde for Sampdoria i den sidste del af sæsonen - og så virker det måske lidt skingert at kritisere ham når han ikke starter inde, men faktisk først kommer ind da en spiller bliver skadet - og ovenikøbet leverer den næstbedste præstation i marken, efter Jensen.

Dolberg spiller ikke, men det gør Wind, Yussuf og Cornelius heller ikke. Så alternativet må være Braithwaite? Var det her en Braithwaite kamp?

Delaney har spillet moderat mindre for Sevilla end han gjorde for Dortmund op til EM slutrunden.

Folk husker simpelthen vores trups styrke under EM forkert.
Silkeborg IF
1 sejr til Hjulmand i 5 gruppespilskampe (når vi har spillet mod Frankrig).
Black and White Army! "The Entertainers" er tilbage.
Milanisti: hvis Tunesien blev snydt for et straffespark blev Danmark snydt for tre.
Hold nu kæft en omgang katastrofe fodbold.

Den første danske time var decideret pinlig, herefter mere middelmådigt da de går ned på fysikken.

Godt nok mange der underpræsterer idag. Koster med folk der ikke er i kamp form.

Der skal fandme andre boller på suppen lørdag.

Dommeren også en skandale i hans manglende linje ift gule kort - jo helt til grin så mange prof. frispark de slipper afsted med.
AGF siden 1988 AC Milan siden 1988 Blackburn Rovers siden 1993 Real Madrid siden 1994
annonce