Snak

Mere indhold efter annoncen

Cornelius savnede held: Føltes som en stor chance

tir 22. nov 15:46

Andreas Cornelius sætter ord på sin store chance mod Tunesien og oplevede generelt, at Danmark var en smule uheldige i et par situationer.Læs hele nyheden her
Elendigt. Virker som om han bliver bange for bolden/modstander. Den skal simpelthen ind..
hvad med at han bruger færdigheder i stedet for held?
Var det ikke kun dem, som var i form og var skarpe, der skulle med til VM?
AGF - Spurs - BvB - Barcelona - Bordeaux - Inter
Stop nu med jeres uendelige mavesure kommentarer, har nogle pisset i vandet hos vores fodboldfans her for nyligt eller hvordan.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
Det var skam en stor chance. At AC så skal heade den ind direkte er en anden sag. Generelt en omstændig kønsløs kamp af Danmark.
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Der er jo ingen tvivl om at Andreas skulle have scoret på den chance - det siger han jo også selv. Men det er jo helt tydeligt at han er bange for at smadre hovedet mod stolpen og en risiko for en stor hovedskade. Jeg tror sgu de fleste af os ville have reageret på samme måde uanset hvor hård man ellers er.

Havde der lige været et par cm til hans fordel så havde han jo scoret nemt.
https://facebook.com/enchancetillasse/
Det var elendigt og på grænsen til utilgiveligt at han ikke scorede!
Ja han virker til at være bange for at ramme stolpen. Men det er VM. Du kæmper for dit land. Det kan sagtens risikere at koste Danmark videre deltagelse.
Havde han gået ind i den med samme mandsmod som Laïdouni så havde han scoret karrierens letteste mål.
Never argue with stupid people. They'll drag you down to their level and beat you with experience.
Dolberg havde også en stor.

Mon Braithwaite skal spille fra start mod Frankrig? Han er vel den af vores angribere, der er i bedst form og har mest selvtillid p.t. ...
Jeg tror mere det er en refleks. Når man ud af øjenkrogen kan se at man er ved at smadre ind i stolpen med hovedet, så vil jeg mene at de fleste mennesker trækker hovedet lidt til sig. Jeg forestiller mig at de fleste af os har prøvet et eller andet tilsvarende.
https://facebook.com/enchancetillasse/
Så er de tilbage! Man har savnet mange af de her kommentarer siden hetzen mod Nicolai Jørgensen.. er det fordi det ikke blev til mere end serie 3, at man ser sig ophøjet til at komme med disse mærkværdigt negative kommentarer gang på gang ?
annonce