Snak

Mere indhold efter annoncen

Corona koster: PS&E suspenderer forventning

Skrevet af bold
lør 21. mar 2020

Selskabet bag FC København, Parken Sport & Entertainment, har som følge af coronapandemien suspenderet sine forventninger til 2020. Læs hele nyheden her
Skrevet af Söderbröderglöder
Avs. Men sådan er det jo i en koncern, hvor tingene er forbundne.
KatarinaMariaSofia
Skrevet af Bobby Axelrod
Normalt bidrager Lalandia-feriecentrene jo positivt til koncernen, men ingen tvivl om det bliver et negativt regnskabsår for PS&E.

Det bliver spændende at følge. Måske får Ståle ikke så meget at snolde for de næste par transfervinduer.
Skrevet af Philly
Sammenholdt med en potentiel afmatning af sponsorkroner, transferkroner og potentielle delvise udbetalinger af TV-penge, kan det her blive et enormt dyrt år for PSE.
Skrevet af Slettet(520945200910)
I forvejen har de en udfordring med værdiansættelsen af Parken, hvis de ikke kommer CHL. En lille nedskrivning på 100 mio. i følge deres egne regnskaber
Skrevet af Arsenal_love
@Perspektiv

På hvilken side ser du det, i deres seneste årsrapport? :)
fck & arsenal
Skrevet af Slettet(520945200910)
@Arsenal

Side 29
Skrevet af Moto1
Tror desværre mange profesionelle sportsklubber - uanset sportsgren - får det yderst svært og en del lukker og går konkurs. Det er voldsomme økonomiske udfordringer de skal kunne modstå og mange har ikke den egenkapital eller likvid - tværtimod, desværre.
Skrevet af Fjelle80
@perspektiv
Der er da ikke nævnt noget tal på side 29... eller er jeg blevet blind
Skrevet af Slettet(520945200910)
@ Arsenal

Se side 49 hvor det opgøres til ca. 60 mio. På tidspunktet for udsendelsen af årsrapporten 2019 er ledelsen opmærksom på at et mesterskab i 2020, og dermed muligheden for CHL ikke var stor. I 2018, side 88, hvor man ikke havde denne indsigt, blev det opgjort til 200. mio. Sådan er det med årsregnskaber, elastik i metermål. Alt dette gør de fordi de har egenkapital klausuler i deres lån med Nordea. Hvis resultatet bliver for stort negativt og dermed påvirker egenkapitalen og dermed soliditeten, så skal et lån normalt genforhandles.(Nedbringes med kapital fra ejerne)
Skrevet af Slettet(402058201907)
Gad vide om korthuset braser, ligner en usund forretning.
Sonderjyde
Skrevet af Bløde babser
. Gad vide om korthuset braser, ligner en usund forretning.


Stærkt skrevet.
Alle forretninger der ikke kan opretholde samme aktivitetsniveau mens DK er lukket ned er usunde.......
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af sørenob
Ja de malker husejerne langt mere end det er rimeligt. Jan Hartit er virkelig en fjende af de husejere som financere Lalandia huse
Skrevet af Slettet(520945200910)
@ Sønderjyde

Nok ikke, de har tre rigmænd bag selskabet. Men de er hårdt ramt med et forventet resultat på 0-20 mio baseret på 4 Euro 2020 kampe, Europæisk fodbold og pæne transfers. Der er ramt på 2 af deres 3 forretningsområder og har investeret stort i spillertruppen med dertil hørende høje faste omkostninger. Der er en årsag til at Lars Seier kunne køb en så stor andel af selskabet til børskursen. Der er behov for enten store investeringer eller tilpasninger. Egenkapitalen består mere eller mindre af svært omsættelige aktiver(Goodwill, stadion, spillerrettigheder).
Skrevet af Snigskytten
Er der tre Lalandia ferie steder ???
Moral er godt.....
Skrevet af Pegefingeren
Logisk, at parken tager dette skridt. Pt er der stor usikkerhed om indtjeningen i deres helt store aktiviteter (FCK og Lalandia).

Dem der skriver, at FCK kan blive presset økonomisk, har ikke den store økonomiske forståelse. Selvfølgelig får Parken et kedeligt regnskab. For selv når dette er overstået, så er entusiasmen for bl.a. at komme i Lalandia nok ikke helt så stor blandt befolkningen. Det ændrer dog ikke ved, at parken har håndteret deres drift så godt de seneste år, og de har en del aktiver i FCK´s spillertrup, der nok skal skaffe dem omsætning foruden deres rigtig flotte evne til altid at komme i Europa!
Skrevet af haraltidret
Lukningen af Lalandia faciliteterne er uden tvivl med til at PS&E styrtbløder økonomisk lige pt.
Skrevet af Fjelle80
Det bliver rigtig problematisk hvis det fortsætter ind i sommermånederne. Det er det halvdelen af besøgene ligger.
Skrevet af Bløde babser
. Lukningen af Lalandia faciliteterne er uden tvivl med til at PS&E styrtbløder økonomisk lige pt.


No shit....

Alle I underholdningsindustrien har et giga problem.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Hovedstadendanskemestre
Hahaha elsker alle de uvidende trolle som kommer frem.

Hvis Corona-situationen fortsætter har ALLE klubber i Danmark et problem. Kun dem som enten har en rigtig stor egenkapital (som meget få i DK har) eller en rigmand/rigmænd bag sig vil kunne overleve her, hvis ikke der kommer økonomisk støtte udenfra.
Nordens største.
Skrevet af Slettet(171846210701)
@Hovedstadensdanskemestre
Nu handler denne tråd om PSE, så derfor er de fleste kommentarer sendt i den retning. Jeg tror, alle har forstået, at krisen vil ramme alle klubber.
Forstår ikke, at du tager det så ilde op.
Benner
annonce
0