Snak

Mere indhold efter annoncen

Courtois: Cech lærer mig at beskytte mig

man 20. okt 2014
Chelseas målmand Thibaut Courtois forklarer, at Petr Cech rådgiver ham til, hvordan han kan passe bedre på sig selv i den fysisk hårde Premier League.

Læs hele nyheden her
Nåh.. Der bliver godt nok spillet mere fodbold i Spanien end i England?

Undrer mig lidt hvorfor folk ser den Spanske liga større end den engelske.
Uden at nævne, hvilken liga jeg selv foretrækker, så kunne det jo være noget med, at teknikken og boldfølingen er på et højere niveau i Spanien, som Courtois også selv påpeger. Når han siger, at der spilles hurtigere i PrL, så tror jeg han hentyder til, at mange spillere mere direkte (kontra) end man gør i Spanien. Samtidig kan man vidst ikke diskutere, at de største stjerner gennem tiden har holdt sig til i Spanien - og stadig gør det.
Må jeg gætte på, at du er fan af La Liga?

Og jo, det kan sagtens diskuteres. Mange af de bedste spillere, der nu spiller i La Liga, kommer sjovt nok fra PL. Så at de altid har holdt sig til i La Liga, er decideret forkert.

Ronaldo, Suarez, Bale osv.

Dit brugernavn, den halve sandhed, passer faktisk meget godt her.
At spille kontrafodbold og spille direkte er ikke det samme. Håber du forstår forskellen.
Lampard é Deus
Det godt vi har eksperterne herinde til at kaste lys over sagen, når nu den topprofessionelle verdensstjerne tydeligvis ikke ved hvad han snakker om...
@TheBlues, men er det ikke bare tendensen nu?

Man kan jo også vende den og kigge på de spillere der kommer fra La Liga og er med til at løfte PrL nu
Silva, Mata, Costa, Aguero, Carzorla/Özil, Sanchéz

Kan man ikke bare blive enige om, at den spanske liga måske nu har de største navne, men samlet på 2-3 hold, mens PL bare har mere kvalitet over hele linjen :)?
5-0 29. november 2010, selv Jeffren scorede...
Det er vel også nemmere at spille mere organiseret, når spillet er langsommere?
Ini - Vi kan sagtens bliv enige om, at Spanien har Barcelona og Real Madrid med en stor andel af verdens bedste spillere, ingen tvivl om det. Vi kan også sagtens bliv enige om, at PL så derimod har en masse klasse spilere spredt ud over flere hold, og der er nok samlet set flere klasse spillere i PL end i La Liga, der så til gengæld har de bedste (Ronaldo, Messi mf.).

Mit eneste problem med den anden brugers indlæg var, at det er forkert at sige, at de bedste spillere altid har holdt sig til i La Liga. Historisk set har der godt nok været mange verdensstjerne i PL, og det er der såmænd stadigvæk.

Det samme gør sig gældende i La Liga, men han fik det til at lyde som om, at PL ikke har været en liga for store spillere.
Ja okay, så er vi nok enige ;)

Jeg giver dig i hvert fald ret i, at PL måske har haft de bedste spillere generelt set gennem historien. Men synes stadig, at den spanske liga har holdt på de største navne.. Det er jo næsten kun engelske legender, som ikke har været i La Liga.
5-0 29. november 2010, selv Jeffren scorede...
Ja, det virker til, at vi er enige.

Det må være vejret i Spanien ;)
annonce