Snak

Mere indhold efter annoncen

Courtois vil ikke på Chelseas bænk

fre 10. jan 2014
Thibaut Courtois vil snart have fremtiden afklaret. Belgieren vil ikke til Chelsea for at sidde på bænken.

Læs hele nyheden her
Så er det nu Barcelona
♥ FC Bayern München (siden 1985) ♥ FC Midtjylland (siden 1999) https://www.rt.com/on-air/
Haha nej ^

Chelsea er ikke så dumme, at de sælger verdens kommende bedste målmand for det næste årti videre, uanset hvor god Cech er.
Det er satme noget af et luksusproblem vi har..

Håber på courtois får chancen, men samtidig elsker jeg cech og har så meget respekt for ham.

Håber Mourinho kan træffe det rette valg..

Chelsea og OB!
Det er godt nok en mand Chelsea skal holde på uanset hvad!!
Overvejer lidt om det ikke ville være en mulighed at leje ham ud til en PL klub næste sæson, alla Everton/Newcarstle?
-Det ville sikre at han kunne nå at vende sig til PL, og dermed ikke lave en "De Gea" ved at være for usikker når der bliver gået hårdere til den i PL end i La Liga. Og samtidig ville Cech kunne stå en sæson mere i Chelsea som jeg klart mener han stadig er godt nok til.
Og efter en sæson kunne man så køre Courtois ind i Chelsea startopstilling :)
Man kunne vel også forstille sig at Chelsea sælger Cech til PSG til sommer, og så giver Cou chancen.
Der er kun ÉN klub - F.C. København. Neutral Premier League fan.
Man kunne vel også forstille sig at Chelsea sælger Cech til PSG til sommer, og så giver Cou chancen.


Det kunne jeg bestemt ikke forestille mig man gjorde...

Virkelig et luksusproblem klubben står med. Cech har leveret på et rigtig højt niveau de sidste oar år, og er stærkt tilbage efter et formdyk. Hvis Courtois er tilfreds i Madrid, så giv ham gerne en sæson mere, og hent ham så tilbage til klubben til sæsonstart 2015. Og så stik ham lige en forlængelse og lønforhøjelse i mellemtiden.
MightyBlues - problemet er, at det er i strid med reglerne at leje ham ud til Madrid i mere end 3 sæsoner, hvorfor det ikke kan lade sig gøre efter denne sæson. Vi ender - som jeg ser det - med at sælge enten Cech eller Courtois til sommer. Desværre.
Kan ikke se hvad Cech skulle i PSG, de har en udemærket målmand ellers. Jeg kunne forstille mig at Cech stoppet karrieren snart, han har selv udtalt at han begynder at blive meget slidt i ledene. Man kunne håbe at Cou ville på lån et år til, også overtag efter sæsonen også med Cech som målmandstræner.
CFC <3 CPFC <3
Jeg håber også på et Barca-skifte. Perfekt afløser til Valdés og potentielt verdens bedste indenfor 4-5 år. Chelsea er på den, for Chech er stadig kun 31 og Courtois begynder at blive utålmodig...
Jeg er ikke bange for en hær af ulve, som bliver ledet af et får. Jeg er bange for en hær af får, som bliver ledet af en ulv.
Ahhhhh.... anede ikke der var begrænsninger i låneperioder, altså hvor længe han må være udlånt. I så fald, så står klubben virkelig med et luksusproblem. Jeg kan bestemt ikke forestille mig, at klubben vil sælge Cech på nuværende tidspunkt.

Der har tidligere været snak om, at Cech har ønsket at stoppe tidligere af hensyn til sit helbred, her blev der vist talt om de alvorlige skader han har haft med kraniebrud. Om dette bare er rygter ved jeg naturligvis ikke.

Hvis der er sandhed i det, så kunne man passende hente Courtois tilbage til klubben, og give ham en sæson sammen med Cech, for ligesom at køre ham i stilling til rollen som første keeper.

Gælder de 3 år kun Atl. Madrid ? Må han godt lejes ud til andre klubber ?
annonce