Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Pnadwe
Steve Highway-61 har du nogensinde skrevet en post der var længere end én linje?
Skrevet af Mr Magoo
Cou er en stjerne ligesom Suarez var det. Tak for alt du gjorde for klubben. Jeg er træt af, at høre om de Liverpool "fans", der brokker sig over Cou skifte. Han har knoklet hårdt gennem årene for klubben og har kun fortjent at få sin store drøm opfyldt.
Skrevet af UkendtAlias
På trods af al virakken omkring transferen, så håber jeg på alt godt for Coutinho. Vi Liverpool fans har altid vidst at Barcelona en dag ville banke på, og det har vi også accepteret, men det kunne godt have været en pænere måde at sige farvel til hinanden på. Coutinho har givet os det bedste, og vi skylder ham god vind! Er sikker på hans hjerte stadig banker for Liverpool.
Skrevet af This is Anfield
@edouar. Stop med at spøgelser og istedet læs hvad folk skriver. Stort set alle under ham det skifte.

Han gjorde det bare på den forkerte måde. Han skabte en masse postyr i starten af sæsonen og derefter i januar. Totalt unødvendigt. Istedet kunne have lavet en aftale om et skifte til sommer 2018, og få lukket ned for alt det andet pjat. Han fakede jo en skade i sommers. Det er sgu uprofessionelt.

Med det sagt, så håber jeg ham alt det bedste. Han er trods alt super dygtig og en sympatisk spiller. Jeg er glad for at fik oplevet ham på Anfield.
Skrevet af RushIan
Liverpool.... De kan jo intet; gentager: INTET, uden Coutinho! :)

Næste: Klopp må ud. "Klopp-effekten". Han kan jo INTET! :)

Hmmm

PS. Hvor er jeg glad for at se Robertson på den venstre back.....:)
Skrevet af bruger 164311
Gu gjorde du ej CUNTinho. Du opførte dig som en fuc**** primadonna da du ikke fik din vilje og fakede sågar en skade.
annonce
0