Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Ajungsled
Han har fået al den respekt han fortjener! Men når man sætter sig selv højere end klubben er der kun en vej… også selvom man hedder Ronaldo!
Skrevet af TheSpursyWay
Dårlig timing af Manchester U. De mister lige 10.000 dollars i VM penge, hver dag Portugal er med.

Mon ikke de overlever det... især nu hvor de er fri for at betale Ronaldos løn?

OT: Ja, Ronaldo er helt færdig! Der er jo ingen, der gider have en ego på deres hold! Synes det er så fedt at Ten Hag i ManUtd viser karakter og tvinger spillerne til at rette ind. Kunne Ronaldo tydeligvis ikke tåle.
Han kan måske redde lidt af æren ved VM... ved at vinde det med Portugal.
Halløj der... holder du også med Spurs? Vi to må være bedste venner?!
Skrevet af Bobbymo05
Han har gjort United-fans en tjeneste ved at råbe op om klubbens rådne ledelse og infrastruktur. I mange år har United-fans samt pundits over i England skreget efter bedre infrastruktur i klubben og en konkret plan at følge som klub. Fansene har også flere gange protesteret imod Glazers, og det er størstedelens ønske, at de fiser ud af klubben.
Det sætter Ronaldo så for alvor fokus på, når han kritiserer ejerne, klubbens sportslige ambitioner og infrastrukturen m.m., så han har i virkelighed gjort jer fans en tjeneste.
Skrevet af Caspar The Ghost
jeg kan ikke vide om han vil spille i Sporting ,men han har lige købt et hus i Cascais/Lisbon , ravet det hele ned og bygget et nyt som vil stå færdig om 6 mdr. plus at han har købt 4 grunde rundt om for at han kan bygge ligesom han vil og ikke at have naboer alt for tæt på.
Jeg kan huske at der var et lille problem med for mange får ved det næstsidste hus i England og det vil ikke forekomme her da området er med hegn/mure og sikkerhedsvagter for hele områet (200 huse) Quinta de Marina , og et stort luxus hotel som nabo.
Der for tro jeg at Sporting kan være en mulighed for hans næste klub.
Caspar The Friendly Ghost
Skrevet af TheUnitedWay
Fremragende. Ud med primadonnaen 👍
Manchester United siden 92, GF siden 96.
Skrevet af bruger 163736
Godt for Ronaldo, united er et galehus.
Skrevet af Rundsaven
@headshotmenu

Ved ikke hvorfor jeg gider svare din nations retorik.. anyways jeg hopper i….

Jo jeg har set hans interview. Jeg syntes stadigvæk han sætter sig over klubben hvilken han ikke skal.

Edit: nu fik jeg set dine 7 indlæg. I den alle fortæller du enten at de ikke her set interviewet med Ronaldo ellers har de ikke forstand op fodbold :)

Du fik det sikkert stramt da nationen blev lukket.
Skrevet af deutsche
Det er vist det bedste der er sket for den klub i mange mange år
FC Bayern München - rigtigt mange år :-)
Skrevet af Shamran
Sarme dejligt - ikke mindst fordi det nu må handle om mindst 1 striker i vinter vinduet der skal købes ind.
Skrevet af Lasse599
Det er gode nyheder for United...

Heldigvis er der ved at blive ryddet godt ud i truppen.. hvor først Pogba og Lindgard røg.... Spillere, som sætter sig højere end klubben hører ikke til.

Og ja - meget i Ronaldos interview var fornuftigt og rigtigt - men når man begynder at nedgøre tidligere spillere, ens egen træner og fremhæve sig selv på andres bekostning, så er man gået langt over grænsen i forhold til sin arbejdsgiver!

Og så skal INGEN spille ud fra tidligere meritter - men ud fra dagsform og her bestemmer træneren suverænt - også selvom det kun er 3 minutter i en kamp!

Men det betyder klart nok, at United SKAL ud og finde en angriber i næste vindue!
Man Utd og OB. Ikke altid lige nemt - men i medgang og modgang..
Skrevet af RickGrimes
Øv..

De må købe Pogba tilbage.
KSDH YNWA
Skrevet af headshotmenu
@rundsaven

Så når United nu igennem så mange år ikke har fungeret, så synes du ikke det er taknemmeligt, at han går ud og fortæller hvorfor?

Du kan simpelthen ikke fortælle mig, at du har set en eneste United kamp og tænkt: nu er vi på vej?

Det sejler jo fuldstændigt, og når den mest professionelle mand i fodboldens historie råber op, bør man så lytte eller ignorerer?

I følge dig, så skal man ignorer og fortsætte den fantastisk rejse United er på………
Skrevet af Nerazzurri2011
“ ved at råbe op om klubbens rådne ledelse og infrastruktur..”

Har de dårlige faciliteter? ☺️
Skrevet af stern-des-südens
Han har jo bare sagt det alle United fans inderst inde ved men ikke vil indrømme..
United er en middelmådig hold der nu i 10 år har haft en total forkert indkøbspolitik med de forkerte ejere
FC Bayern München - Mein herz bleibt an der Isar Fan siden Sensible Soccer: 92/93 edition!!
Skrevet af Fodboldtilskuer00
Den mest professionelle? Selv efter det interview vil du sige at han er den mest professionelle mand? Og nogensinde?
Skrevet af United74
Fint at United fritstiller ham nu, men de kunne de jo så ligeså godt have gjort i sommer, hvor han ifølge nogle medier gerne ville væk.
Og noget mærkeligt at ETH dumstædigt hellere vil sætte en junior spiller ind med 10min igen og United mangler et mål.
Selvfølgelig er ingen større end klubben men ham her er ret tæt på - og noget større en en ny træner der er igang med prøvetiden.
Held og lykke til CR7.
Manchester United siden 1974 / AaB
Skrevet af Mikail
Så slap de da for hinanden 👍.
Win Win.
Skrevet af Rundsaven
@headshot

Hvor har jeg skrevet man udt er på rette kurs? Det har været pænt hårdt at være man udt fan de sidste 12 år…. Nej selvfølgelig er jeg ikke tilfreds.

Hans disrespekt at klubben er jo ikke kun af hans interview.. hans opførsel i flere kampe op til. Husk hans status ..: millioner ser op til ham. Når han opfører sig som en lille fornærmet tøs. Manden tjener. 2 mio om ugen og ham måske Max 2 år tilbage på “topplan” - … dette er Min egen fortolkning.. det må dy gerne citere mig for. Ikke alt det andet du opdigter.
Skrevet af Tonytouch
Dejligt for Ronaldo først og fremmest at komme videre, stort kommercielt tab for United. Det er altid en stor falliterklæring for hvilken som helst klub at miste en klublegende og verdens mest populære atlet på denne måde. Det er nu den 6-7 spiller/træner som forlader klubben, med en dårlig oplevelse. Måske er det på tide at kigge ind af og ikke pege fingre?
At man som United fan kan sidde og forsvare Ten Hag, en middelmådig træner med ingen titler på sit CV, overfor en legende som Ronaldo er mig en gåde.
Jeg gætter på at Ronaldo har en CL klar i kulissen med en kontrakt til ham efter VM. De videoer jeg har set af ham fra Portugal truppen virker han gladere end han har været længe, skønt at se håber han bomber til VM.
Skrevet af Bobbymo05
“ ved at råbe op om klubbens rådne ledelse og infrastruktur..”

Har de dårlige faciliteter?


De har eftersigende ikke ændret markant på faciliteterne, siden Ronaldo kom til klubben for snart 20 år siden. Han siger indirekte, at det ikke er de værste faciliteter, men sammenlignet med andre topklubber som Madrid og Juve, der konstant forbedrer infrastrukturen fra sæson til sæson med forbedrede faciliteter og nyere teknologi. United har ikke rigtigt rykket sig på det punkt, siger Ronaldo.
annonce
0