Snak

Mere indhold efter annoncen

CV: Delaney kan være ny styrmand

Skrevet af bold
ons 21. aug 2013
Sportsdirektør Carsten V. Jensen er tilfreds med sine tre centrale midtbanespillere, og han ser Thomas Delaney som en potentiel ny styrmand for FC København.

Læs hele nyheden her
Skrevet af ->Internazionale<-
ikke lige nu da. Har respekt for Delaneys løbe vilje, ellers kan han jo ingen ting Offensiv.
Skrevet af 2800
Små ambitioner du har CV, ikke meget Jedi over ham
Kongeblå Boing Boing
Skrevet af schmede
Udover at være helt enig angående Delaney, den gut går en stor fremtid i møde, så AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!
Skrevet af schmede
Udover at være helt enig angående Delaney, den gut går en stor fremtid i møde, så AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARGH!!!
Skrevet af Vallensbæk

Du er nu officielt stået helt af.

Et patetisk forsvar for manglende indkøb

Delaney er så middelmådig at det skriger til himmelen. Vi har i særklasse den dårligste centrale midtbane i superligaen.

Netop derfor bliver forsvaret udfordret mere end tidligere år.
Netop derfor bliver der ikke spillet op til chancer.

At jacobs ikke er overbevisende er en ting. Men som på alle andre arbejdspladser så kan chefen kun arbejde med det talent der er( og det besidder delayney og tk ikke)

Få nu for s... Fingeren ud CV
Skrevet af Pogemanden
Hold nu op med den skide-styrmands snak. Man kan sagtens spille fodbold uden at have en Terminatior på den defensive midtbane som opnår 20 gule kort pr. sæson. Det der mangler er jo klart kreativitet fremad banen, og da ingen af disse tre spillere har deres spidskompetencer i det felt, BØR det være 1. prioriteten for CV.. Desuden skal TK sælges da han langt fra er god nok til det mål FCK bør have, nemlig at udvikle et slagkraftigt europæisk hold på sigt.

Emner kan være:
Casper Sloth
Hitzlsperger
Kasper Kusk
Izuna (Ja, han er defensiv men er en klasse over TK og Delaney)
Per Ciljan Skjelbred (Hvis det er muligt, han er jo inde omkring HSV-holdet, dog ikke som fast starter formoder jeg)
Skrevet af wap
Tjah, hermed kan man vel officielt fastslå, at FCKs problem først og fremmest er CV, og at han skal ud af vagten, før man bevæger sig fremad. Så kan han også finde et mere passende niveau som sportschef i en klub i midten af 1. division, hvor hans midtbane ville gøre sig ganske udmærket, win-win for alle parter
Skrevet af PerriDK
CV = topunderholdning i de her måneder!

Hvor er det dog på en sørgelig baggrund, men sjovt, det er det fandme!
Luton Town siden 1993
Skrevet af BerdiinH
CV hvorfor tror du i har tabt de første kampe, det er på grund af Delaney, han kan ikke.
Skrevet af testman
Nej han er IKKE en styrmand. jaja han kæmper godt for holdet, men kan ikke se hvorfor han er bedre nu end de sidste par år hvor han ikke har kunnet komme på holdet.

Så er spørgsmålet om han er blevet bedre eller niveauet i FCK er blevet lavere. Jeg tror jeg ved hvad jeg stemmer på...
Skrevet af Punter.
Nu må CV stoppe. Delaney er ikke god nok til det hold Fck gerne ville være.

Han ville åbenbart gerne fyres.
Mazacar! We Aint Got No History... https://twitter.com/FootballFunnys/status/328100851300311041/photo/1
Skrevet af pjerrot72
Nej det er han selvfølgelig ikke klar til endnu. Det burde specielt være klart for en sportsdirektør der ser manden på daglig basis. Ingen bestrider hans talent, men der mangler på midten en mand der er sikker i sine placeringer, og dominerende i sin spillestil.
Er skuffet over TK og Claudemir som i starten af sidste sæson, gennem deres spil gav løfter om en meget stærk og boldfast midtbane. Den skude gik så fuldstændig ned, og vi har ikke siden set storspil på midten.

Der skal en ny midtbanespiller ind på det hold, og det kan kun gå for langsomt.
Og det skal være en spiller med masser af rutine, ikke en gut som eksempelvis Sloth fra AGF. Tror han vil blive en ny Rasmus Würtz i FCK. Han formåede simpelthen ikke at flytte sit flotte AAB spil videre til hovedstaden...
Valencianista Nedre C;-) "It takes a great man to admit when his wrong....I AM NOT A GREAT MAN!"
Skrevet af Pogemanden
pjerrot72

Vi er enige om at der skal nye kræfter til den centrale midtbane hurtigst muligt! dog synes jeg ikke at du kan sammenligne Sloth med Wurtz, da de er helt forskellige spiltyper. Derudover er Sloth en langt bedre boldspiller. Det kunne være gavnligt for holdet at få en målscorende midtbane fra den centrale del, det er sgu mange år siden at man har haft det. Derudover kan man også bruge Vingaard til eksempel, han tog jo sit fine spil med fra Esbjerg og udviklede sig tilmed indtil sin skade..
Skrevet af nixcha
Jeg synes, at CV er en suveræn sportschef og Delaney allerede er den midtbanespiller, jeg helst vil se på banen for FCK.
Men jeg er så også fan af en anden klub og hader FCK, såeh....
Skrevet af ForzaDrughi
Ja lad os da lige bruge en sæson på at finde ud af, at han ikke var god nok.
Skrevet af loldude
er han virkelig kun 21 ?
Success is temporary, Loyalty is forever
Skrevet af flemse34
ha ha ha ha ha styrmand hahahahaha han er sku da ikke andet end en boldflytter hvor 75% er tilbage tilbage tilbage.hvis det er fremtiden i fck så kan i godt droppe at være top 3 hold i dk.
Skrevet af BerdiinH
T
Skrevet af JKo
Der synes at være tre muligheder med hensyn til CV. For så vidt, at denne tråd er repræsentativ for FCKs tilhængere, er han fodboldfagligt vildt uenig med disse i vurderingen af spillertruppens og i særdeleshed midtbanespillernes kvaliteter og sammensætning. (Og set udefra ser tilhængerne ud til at have fat i den lange ende) Eller også er han frygtløs og jeg-alene-vide-agtig og derfor kontrær. Eller også har han ingen penge at gøre godt med og gør derfor en dyd ud af nødvendigheden. Uanset hvad ser det lidt skidt ud.
Bitre Nord
Skrevet af viv
Det er jo helt til grin, men held og lykke med det.....
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
annonce
0