Snak

Mere indhold efter annoncen

CV: Skuffende ikke at nå vores mål

man 28. apr 2014
Målet om Champions League-deltagelse ser ikke ud til at blive opfyldt for FC København. Skuffende, erkender sportsdirektør Carsten V. Jensen.

Læs hele nyheden her
NU STOPPER FESTEN FANDEME.

CV din inkompetente nar, du alene bære skylden for det her lort vi er vidner til ske.

Din inkompetence har da slået helt hul på bylden, og vi har i sandheden set hvor elendig du og dit scouting team er gennem de seneste 4 år.

Nu har du jo selv sagt, at du er FCKs største fan.
Så må du også vide at tiden er inden til at du skal videre, inden du smadre mere!
Jeg er lidt nysgerrig. Hvordan er CV alene skyld i denne dårlige sæson?
Man skal ikke accelerere fragmenter af geologisk oprindelse i en ballistisk bane, når man selv residerer i et domicil af termisk behandlet sand.
Ham der har sammensat denne trup, ham der har smidt mio af penge ud af vinduet.
De kunne med fordel bruge sommeren på at få rodet godt og grundigt op i den trup.
Synes det er tankevæggende at en spiller som Danny A, kan komme ind og være en af FCK´s bedste.
AAB, FCM, FCN, Brøndby formår år efter år at bringe unge spillere i spil på betydelige positioner på deres hold, mens FCK bruger millioner af kroner på lønninger og indkøb af spillere som samlet set nok har nogenlunde samme niveau som deres egne unge.
Grønkjær, Dame N´doye, Melberg typerne kan der stadigvæk være, og skal der være for at vi år efter år kan begå os i Europæisk fodbold, men når vi har en U21 landsholdsspiler på højreback siddende på bænken stort set hele sæsonen igennem, så er der noget galt.

Hilsen en stor FCK fan
Fodboldstatistik er som et miniskørt. Det giver gode ideer, men skjuler det vigtigste
dkjboh@

Hvad mener du? FCK har ikke udviklet egne talenter på højde med f.eks AAB, men de har da udviklet en del spillere allerede, og deres talent skole, bærer først for alvor frugt nu, og de næste par år.
nogen der ved hvad de gør ved de manglende 150 mio i budgettet - det kan vel selv FCK mærke ?
Trækker på skuldrene? Det er rigtigt, at man har budgetteret efter CL, men alligevel har man været så forudseende at sørge for, at selv hvis CL glipper, så giver det ikke et underskud.

Man kan vel sige, at der mest af alt er PR-værdi i at "budgettere med Champions League".
Batman Close. London W12.
Ham der har sammensat denne trup, ham der har smidt mio af penge ud af vinduet.


Smidt millioner ud af vinduet? Over de sidste 4 år har klubben et transferoverskud på omkring 90 millioner. Derudover er det jo ikke CV alene der har sammensat truppen. Han var sportslig ansvarlig i sommers, men han har nok alligevel lyttet til Ariels ønsker. I vinters var Ståle og CV ligestillet, så du bør svine Ståle lige så meget, måske endda mere. Det er jo ham der har den store indflydelse udenfor transfervinduerne.

Desuden glemmer du vist også hvor meget der egentlig er rettet op på det i løbet af sæsonen. Tæller man point for den periode hvor Ståle har været træner, så har kun AaB hentet flere point end os, nemlig 48, mens både vi og de blå-gule har hentet 44. Til sammenligning har FCM, HVIS de vinder i aften, kun hentet 39 point i samme periode. Så truppen kan sagtens spille med. Jovist, det er da skuffende at spillet ikke er bedre, men du skal skyde skylden på Ariel pga. den elendige sæsonstart, ikke CV.
Man skal ikke accelerere fragmenter af geologisk oprindelse i en ballistisk bane, når man selv residerer i et domicil af termisk behandlet sand.
Sjovt hvordan CV var konge da han solgte cornelius og konge igen da han købte ham tilbage. Nu har knægten så været senior i næste 2 år og spillet godt et halvt år og floppet i resten. Jeg tror ikke han bliver meget bedre end det vi ser i øjeblikket.

Fck har jo forsømt ungdomsarbejdet i mange år Delany er vel det eneste fck talent som er kommet igennem system de sidste 10 år.
Man kan vel godt smide millioner ud af vinduet, selvom der kommer en gal mand og hælder endnu flere penge ind ad et andet vindue?

Noget af det, mange klandrer CV for, er den generelle ageren de sidste mange år. Ja, faktisk siden Ståle stoppede. En ting er at PPD var dyr, noget helt andet er, at det var så åbenlyst for alle, at han var fejlcastet. Og det er desværre ikke en enlig svale, hele sammensætningen af truppen er ikke særlig god.

Det var også CV der pissede mesterskabet væk forrige sæson ved først at hente en ugidelig svensker, der faktisk præsterede nogenlunde i ligaen, for dernæst at fyre ham og selv stå for et fuldkommen forsømt forår (bevares, det var selvfølgelig 100 % Hjulmands genialiteter, der sikrede FCN mesterskabet, de øvrige konkurrenters selvdestruktion var ikke en parameter. Overhovedet.)

Dispositionerne efterfølgende har heller ikke alle været af høj værdi. Det snyder måske lidt, men budgetterne har været så store i FCK, at det er en fiasko at fjumre sådan rundt.

Ideen med at Ståle bare kunne have skam-shoppet et helt hold i januar holder ikke - det har aldrig virket (bare se hvordan det gik med QPR).
Batman Close. London W12.
annonce