Snak

Mere indhold efter annoncen
@ Ludomania

Tror lidt objektivitet vil gøre dig godt i fremtiden..
Bold.dk - Debat, hvor mudderkastning og flueknepperi er i højsædet! 10/10
Ludo@

Tror du er den eneste der har bemærket denne "opførelse" fra Brøndby spillerne( som du sikkert vil bruge resten af sæsonen på at skrive for at få det til en af de mange "sandheder" om BIF.
Jeg elsker arbejde~ jeg kan sidde i TIMEVIS og se på det... \"Man skal ikke bruge sin tid på at google ordet dobbeltmoral, hvis man vil vide hvordan det bruges, skal man blot kilkke ind på Bold.dk...\"
Giver 5. pladsen i Superligaen adgang til Europa League-kvalifikationen grundet pokalfinalisterne Aab og FCK allerede er sikret i ligaen? På forhånd tak

Jeps...
@Syngates

Nu er jeg af den mening at Brøndby i denne sæson har spillet deres bedste sæson i 7 år, så debatten om det kun er held eller dommerhjælp der gør at Brøndby vinder gider jeg slet ikke gå ind, jeg tror faktisk kun jeg har set dig nævne det herinde på bold.dk.
Men det er da fair nok at du føler at du bliver nødt til at påtage dig offerollen når alle de andre er imod dig, det er set før herinde, så fortsæt du bare.

Men det bliver sjovt de næste sæsoner når statistikker per natur skal balanceres ud og dommene går imod Brøndby, så skal du og dine allierede nok stå frem og pive. Så kan i "jo aldrig vinde når dommerne også er imod jer"
Jeg holder med FCK og Esbjerg.
jeg tror faktisk kun jeg har set dig nævne det herinde på bold.dk.


Det er så ikke sandt, kan jeg fortælle dig.

Men det er da fair nok at du føler at du bliver nødt til at påtage dig offerollen når alle de andre er imod dig, det er set før herinde, så fortsæt du bare.


Et eller andet sted, så er det vel ikke at påtage sig ´offerrollen´, at påpege nogens komplet unuancerede billede af, hvorfor BIF får point.

I øvrigt, så drop nu snart den snak om offerrolle. Det er trættende at læse, at hver eneste gang man har et modsvar til ´dommerhjælp´ og ´held´, så påtager man sig en offerrolle.

Men det bliver sjovt de næste sæsoner når statistikker per natur skal balanceres ud og dommene går imod Brøndby, så skal du og dine allierede nok stå frem og pive. Så kan i "jo aldrig vinde når dommerne også er imod jer"


Det vil vise sig. Nu er jeg så bare ikke personen der går op i held, og dommerfejl. Jeg er typen, som mener, at dommere laver fejl, ligesom alle andre. Og at held, og uheld er volatile størrelser, som ikke er en debat værdig.

God aften til dig.
Making fun of someone because of their intelligence is a sign of insecurity
Bare en servicemeddelelse... Hvis ens pis har samme skriggule farve som Brøndbys trøjer, bør man nok søge læge.

Fin kamp, håber (som mindretallet, virker det til?) at FCV bliver oppe, og et point i Brøndby var vel svært at håbe på inden kampen.
Så ikke kampen, men det kan lyde som om, Brøndby igen fedtede sig til point
Minnesotan:

Thomas Mikkelsen den dårligste målmand? Er du helt væk?! Manden har jo i flere omgange alene reddet point til FCV.
@ludo

Det er jo dig der piver gang på gang i samtlige Brøndby tråde, fatter ikke du stadig gider....
Du skriver til syngstes at alle er i mod ham ahhh, det er vist kun dig og et par andre der har taget offerrollen på sig, man ved jo hvad du skriver nærmest før du poster det...
Er det først i næste sæson der kommer ballance i dommerkendelser? Var ikke klar over at det sådan køre over sæsoner?
Du kan godt høre hvem der piver ik???
Dk. Brøndby since 1985 Eng. Man U & Tottenh.since 1992 & 2009 Spa. Real Madrid since 2002 Tys. Dortmund since 1990
Se med fra 2:30 i dette klip: https://www.youtube.com/…UZ3H0eT408Q

Det er mig en GÅDE, at den "gode" K. Hansen så meget som FORSØGER at bortforklare denne fejlkendelse. Det er helt tydeligt, at han har ledt med lys og lygte efter en bortforklaring, og den mener han så, at han har fundet. Og han er endda HELT sikker i sin sag, siger han. Alene det, burde sende ham LAAAANGT væk fra Superligaen!

Der er ikke offside, og linjevogteren må være helt blank, og udelukkende løfte flaget ud fra ideen om, at en spiller så tæt på mållinjen, ja han må da være offside...

Brøndbyspilleren sparker ud efter bolden, og spiller vores mand fri - derfor kan der aldrig være offside - end of story...

Men den er godt nok svær, indrømmer Hansen dog... Ak og ve...
Jeg er til fodbold og fluefiskeri! http://www.kystfluefiskeren.dk
annonce