Snak

Mere indhold efter annoncen
Yes!
Stor tak til FCM. Skidt dommer præstation med flere tynde gule kort til FCM, hvor i mod Hobro kunne sparke folk ned efter behag. Selvom dommeren forsøgte at hjælpe Hobro, så gik den heldigvis ikke. Alt Hobros vanvittige held er heldigvis overstået.
Edouar
Fordi Hobro giver ham chancen for at være det. Hobro spiller svinsk ud hensyn til modspiller. Hvis de kyllinger så bare gik ind i nærkampene istedet for glidende tacklinger når de gang på gang blev udstillet på der formåen
Bhj
Og vi kam så formode at du står ved sin påstand og kommer ind og beklager når nu FCM ikke er 9 point foran på fredag.
9 point foran? Så gode er Helsingør heller ikke. 6 point.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Vigtigt FCM!
Helsingør er ikke spor gode
Som Brøndbyfan der har bettet på Fcm med +2 er det godt nok et irriterende resultat.
Banned for at være imod saunaklubben
Tredje kamp i træk hvor fcm spiller som en sæk kartofler, men hiver tre point på kynisme. De bliver svære for Brøndby at have med at gøre.

Og imponerende af Dal Hende. Som wingback betragtet er hans målsnit per antal spilminutter helt suverænt.
FCM bliver ved med at vinde uden at spille særligt godt, og det er jo også et udtryk for klasse. Men jeg tvivler på at det bliver ved med at gå godt. Jess Thorup skal se at få holdet op i gear inden medaljeslutspillet ellers tror jeg mest på et Brøndby guld upåagtet at FCM på nuværende tidspunkt fører ligaen.
annonce