Snak

Mere indhold efter annoncen
Love ♥♥♥
Den dommer skal da have fornyet sin dommer licens. Advarsel for at tage bolden i hænderne og give den direkte til modstanderen. Men en svinestreg hvor en spiller bliver flæsket rent bagfra i en kontra er åbenbar samme lille forseelse. Dommerne er så ringe i Danmark og det eneste Hobro overlevede den kamp på. Et så ringe hold der bliver båret frem af dommeren er så usympatiske.
Fatter simpelthen ikke at dommeren kan undlade at give Putros direkte rødt, for den tackling af wikheim, for et øjeblik efter at give gult kort for ikke at lade bolden ligge. Dommer beskyt dog spillerne, straf sådan noget svineri, hvor spillernes ve og vel sættes på spil.
@Sykosæk

Den kommmentar håber jeg du står ved på torsdag :)

On topic: Dejlig kamp uden flere af vores profiler, Duelund og Wikheim driver Hobros forsvar rundt efter behag. Det kommer lidt i perioder på en i øvrigt svær "plæne" (hvis man kan kalde den det) men selv med næsten en halv kamp i undertal synes jeg der var fin kontrol, og Jesper Hansen havde vel knap to redninger i dag.

Undrer mig over folk der udtaler at (endnu) en FCM sejr vidner om hvor ringe FCM er, men nuvel, meget kan sættes på plads på torsdag.
Hvordan er det andet gule kort til Onyeka tyndt? Han bremser jo klart en farlig situation. Man kan godt prøve at være objektiv selvom man er FCM fan og svæver på en lyserød sky i øjeblikket. At der så er andre tvivlsomme kendelser, kan ikke diskuteres
Sykosæk
Du lever i en drømmeverden, sikkert pga af hashtåge.
Det bliver hårdt for dig at vågne på fredag 9 point efter FCM
Der får du brug for piben igen
Hvordan er det andet gule kort til Onyeka tyndt? Han bremser jo klart en farlig situation. Man kan godt prøve at være objektiv selvom man er FCM fan og svæver på en lyserød sky i øjeblikket. At der så er andre tvivlsomme kendelser, kan ikke diskuteres


Hans andet gule er klokkeklart - hans først er yderst tyndt, især når Hobro jo åbenbart godt må lave den samme slags forseelser en 3-4 gange uden nogen af dem fik et kort for det..
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Bhj

Så Hobro er usympatiske fordi dommeren (åbenbart) hjælper dem? Man kan se logik, hvor man vil haha
Den kommmentar håber jeg du står ved på torsdag :)At stå ved noget er vist ikke den stil man kører på vestegnen :o)
Det er sku´ rimlig vildt at have en vestreback som delt topscore.
Does anyone in here have telekinetic powers? If you do, please raise my hand. - I øvrigt mener jeg, at pandaerne i København Zoo bør deporteres
annonce