Snak

Mere indhold efter annoncen
Tja når en håbløs dommer gennem hele halvlegen tillader Horsens at sparke FCM ned bagfra, ja så bliver det tilfældigt fodbold.
Spilles efter reglerne så slutter Horsens med 8 mand.
Surt at de ikke kunne holde 0-0, men sådan er det. De interne opgør mod Midtjylland bliver afgørende, ligesom forventet.
BIF - Danske mestre 2021!
Foliebakken

True offside på det mål..
De fik annulleret et mål i Randers for offside, hvor kliment var onside.. De blev snydt for klokkeklart straffe i Nordsjælland.. Det går nok lige op henover en sæson..

Stærk kamp af Horsens på trods af nederlaget
Hold nu kæft hvor spiller i trist og grimt fodbold på udebane , mudder og dårlige baner kommer til at koste jer mesterskabet , fordi i spiller hverken flot eller underholdende bold , jeg mangler og se Midtjylland hold der tør at spille med høj genpres og stor fysik på udebane men det er holdet sku nok ikke godt nok til med 2 dukker i angrebet uden fysik som ikke kan spille bold med mudder på banen ,
Hold nu kæft hvor spiller i trist og grimt fodbold på udebane , mudder og dårlige baner kommer til at koste jer mesterskabet , fordi i spiller hverken flot eller underholdende bold


Man vinder ikke kampe ved at prøve at spille underholdende og flot fodbold på dårlige og mudrede baner.
Dårlig fodboldkamp med konstante afbrydelser og dødbolde en masse...
Tegnet igen:
Måske du får ret, men vi vandt igen;-))
Det er da klart vi savner Novak, Nissen, Sørloth, Onuachu og Hassan fra start-11eren. Og Borring og Rømer fra bredden, men resultatmæssigt er vi faktisk okay tilfredse med resultaterne i foråret. Ikke mindst i lyset af, at bankkontoen også er blevet polstret med minimum 150 mio.

Tror de fleste hold ville blive mærket af at undvære et halvt hold. Brøndby ville sikkert heller ikke være det samme uden Johan Larsson, Mukhtar, Pukki, Wilchek og Nørgaard. Eller hva´?
Endnu en dårlig kamp af FCM men 3 point og videre.
Banen var dårlig så det blev for meget fight i stedet for god fodbold, hvis Horsens kan holde gejsten oppe, får de andre hold det svært i Horsens .
Ikast fs. Siden 78 WBA i hjertet (Cyril Regis & Laurie Cunningham var konger)
Tegnet

FCM-holdet er ´sku´ åbenbart godt nok til at være delt førerhold i slutspillet. Uge efter uge gør de dine vrøvlerier til skamme - gør os andre den tjeneste at trække vejret en ekstra gang og ramme de rigtige taster fremover. Føler mig lidt dummere hver gang jeg læser dine indlæg, desværre.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Kæmpe din pivrøv du har åbenbart ikke set den samme kamp som andre håber Brøndby bliver mestre
annonce