Snak

Mere indhold efter annoncen
Tegnet igen
Du vil vel ikke have man spiller poleret fodbold på den lortebane, som du selv siger. Svært se hvad du vil.
Hold op hvor skraber fcm mange point sammen, uden sådan rigtig at spille godt. Det er vel egentlig ret imponerende men, som tilhænger af en anden guldkandidat, virkelig irriterende! Det bliver virkelig nogle spændende runder.
i kan jo kigge tilbage på jeres fremragende træner der sparede 6 stamspillere i mod Brøndby i starten at sæsonen i en kamp som i tabte stort når Brøndby vinder mesterskabet med 1-2 point ned til jer på anden pladsen fordi man satsede på El og valgte at sælge sine profiler i sommer pausen , hvor serieøst er man så gået efter mesterskabet i denne sæson ? er man i drømmeland i Midtjylland ?
i kan jo kigge tilbage på jeres fremragende træner der sparede 6 stamspillere i mod Brøndby i starten at sæsonen i en kamp som i tabte stort når Brøndby vinder mesterskabet med 1-2 point ned til jer på anden pladsen fordi mad satsede på El og valgte at sælge sine profiler i sommer pausen , hvor serieøst er man så gået efter mesterskabet i denne sæson ? er man i drømmeland i Midtjylland ?... Ignorer trollen.
FCM var pivheldige. Og jeg har ingen bagtanker. Interesserer mig ikke synderligt for dansk klubfodbold :-)
Tegnet

Hvis Brøndby får flest points, er de fortjente mestre, men det samme vil FCM være i mine øjne.3 points tæller jo lige meget uanset om man vinder på en pivringe bane i Horsens, eller på et offsidemål mod Hobro. Når man står ved målstregen, afgøres det hele jo af flest scorede points, og ikke af, hvor mange gange Per Frimann er kommet i bukserne af at savle over Brøndby.
Det er da faktisk helt overnaturligt, at pivringe og pisseheldige FCM formår at holde sig a points med fænomenale Brøndby.
Håber den kommende mester kan afgøre det i de indbyrdes opgør;-))
det kommer ikke til at ske FCM sætter point til imod FCK d 9/4 og imod Nordsjælland d 15/4
@tegnet igen: har du så spillet alle lommepengene på det?
RFC - Hingstene
Det så endnu en gang ikke overbevisende ud det FCM fik leveret, men de fik alligevel tre point ud af anstrengelserne og holder sig til i mesterskabskampen. Alligevel sidder jeg med en fornemmelse af, at det bare er et spørgsmål om tid før Brøndby slår hullet til FCM. Det ser bare mere helstøbt ud det Brøndby leverer her i foråret.
Jamen vi vinder og vinder jo... selv om vi spiller ad h...... til. Hvad kan det ikke blive til, når banerne bliver bedre og vi begynder at spille godt igen. Men kønt var det sgu ikke!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
annonce