Snak

Mere indhold efter annoncen
En af de bedste Torjägers i verdenshistorien, Gerd Müller, havde teknik som en serie 6 spiller. Dog havde han evnen til at score. Præcis som Dalgaard.

Det er fint at Duncan, Helenius, Makinok og de andre har så og så meget teknik og sådan, men deres killer-instinkt og deres afslutningsniveau er slet ikke på højde med Dalgaard.
Fanatisme er roden til alt ondt. Om det så er politisk, religiøst eller som sportsfan. Liverpool FC Silkeborg IF Green Bay Packers
Tja, han kunne da fint erstatte Bille i landsholdstruppen. Bille burde til gengæld heller ikke være med.
Skive 42 kampe - 41 mål

Randers 36 kampe - 12 mål

Fejlslaget ophold i tyrkiet

Skive 86 kampe - 42 mål

Viborg 51 kampe - 40 mål


Al respekt for Dalgaards mange mål, men divisionskasserne kan altså ikke give ret meget kredit i landsholdssammenhæng. Tværtimod er Dalgaard en spiller, der har brugt alt for meget af sin karriere i divisionerne til at være landsholdsmateriale. I en alder af 29 er det bare ikke nok at have et par scoring streaks for Randers (for seks år siden) og Viborg og så ellers have høvlet mål ind for Skive.
Midtjylland!
Hvad er det nu lige der er den vigtigste kvalitet for en angriber ?
Det er jo ikke fordi DK har bunker at tage af, så når man har en angriber der har scoret mål på samlebånd i flere sæsoner, men godt nok kun på superliganiveau (eller lavere), bør man så ikke give ham chancen ?

Siger ikke det skal være nu, men evt. i næste test kamp ?
Verden er ond det ved selv et barn. Der er ingen retfærdighed til Bif siden 1985
Jeg er vild med Dalgaards tro på sig selv, også selvom han ikke er god nok til landsholdet.
Hvad spiller tibetanske munke? De spiller jo happy jazz - AaB af 1885 - Leeds United
"Die Sonne"

Det ville da være en parodi uden lige. Manden har ikke for fem kroner teknik. En glimrende målnæse, men ellers bidrager han vel ret beset ikke med noget.

passer den beskrivelse ikke meget godt på Junker?

Ulven kommer!!! FCM= Der er kun EN 32 og det er FANDME ikke Peter Møller! Real Madrid= Roberto Carlos Arsenal= Patrick Viera
Under Morten Olsen bliver han nødt til at skifte til en af de to københavnerklubber og han vil blive udtaget

Og i min optik er han da klar bedre end Hellenius og også bedre end Mærkelignok!
Pokalmeister 2021
Acebone:Nu du er så meget vidende, så ved du osse, at han sad på bænken det meste af tiden i Randers
Pokalmeister 2021
HAHAHAHAHA.. Ej okay. Det er godt at drømme xD
http://www.youtube.com/watch?v=JLx1GvjyzcQ&NR=1
Angribere uden teknik m.m. har da været et fast bestanddel af vores landshold gennem alle årene - så det kan dårligt være en årsag til at fra vælge ham. Hvis han kan holde gang i scoringen for Viborg og holde sig i toppen af superligaens topscorer liste. så skal han altid være i landstrænerens overvejelser andet ville være unaturligt. Dalle skal bare klø på og større selvtillid en talentet berettiger skader ingen og er tit den sidste procentdel, som rykker.
Jeg er personligt glad for at Bendtner endelig er tilbage, for næsten alle angribere som har rundet landsholdet over de sidste par år - underpræsterer helt vildt.
** VFF 1896 **
annonce