Snak

Mere indhold efter annoncen

Dalsgaard: Vi kan gå herfra med oprejst pande

Skrevet af bold
tir 9. aug 20:15

Henrik Dalsgaard erkendte, at Benfica var FC Midtjylland overlegne, men synes alligevel efter kampen, at de kunne gå derfra med oprejst pande. Læs hele nyheden her
Skrevet af Kasadin
Det var godt nok at sætte barren lavt, hvis man har ambitioner om top 50 i EU
Skrevet af Rundsaven
7-2 og oprejst pande?
Skrevet af Klopptimist

En stor fyr gav mig et par springskaller i lørdags - jeg gik derfra med oprejst pande.

Anyway - selvfølgelig er det ingen skam at tabe stort til Benfica. Men i de klip, jeg har set fra kampene, lignede Dalsgaard af alle ellers én, der burde løfte panden liidt højere i sit forsvarsspil...
Next season - again! Penge lugter ikke - hvis man har hovedet oppe i eget mørke...
Skrevet af Yus84
@Rundsaven fatter heller ik hvad han snakker om. Hvordan kan man gå med oprejst pande efter 7-2 til Benfica. Det jo ikke lige frem Manchester city
Skrevet af weeman05
Ingen ambitioner overhovedet
Cyka Blyat Idi Nahui
Skrevet af Kenned666
De kunne ride* derfra
Skrevet af VIF57
Det manden mener er, at de gjorde hvad de kunne mod en langt stærkere modstander -
Ingen danske suppe klubber kan matche Benfica´s niveau.
Skrevet af PoD
Det er jo helt væk

drejer: Fik vist vi kunne være med .
Ikke rigtigt vel, der var 0% chance for at de indsatser ville bringe jer videre.

Dalsgaard: Vi kan gå med oprejst pande
Ja hvis man ingen ambitioner har, overhovedet, kan i da godt fortælle jer selv at verden synes at i for fede.

Faktum er at i henter for få point i Europa, fordi i har samme tilgang som FCN havde da de fik en CHL serveret.
Der er jo kun en der kæmper, resten tror at deres eksotiske dansetrin er en åbenbaring, der aldrig er set før.

Skidt at stille sig tilfreds med det der.
Skrevet af HamDerPrøver
@PoD
Faktum er at i henter for få point i Europa, fordi i har samme tilgang som FCN havde da de fik en CHL serveret.

Vil du ikke lige genopfriske, hvor mange point FCM har hentet de sidste 5 år, og så samtidig fortælle mig, hvilken standard du forventer.
Misforstå mig ikke, der har været sæsoner, hvor FCM har leveret under par, men der har også været det modsatte. Sidst år var altså på ingen måde en skuffelse med sejr og uafgjort i 2. runde af ChL kval. non-champions-path som useedet. Dernæst ud mod PSV Eindhoven og direkte til EL-gruppespil, hvor man som fjerdeseedet (tror jeg nok) fik 2 x uafgjort mod 3. lag, og to sejre, en uafgjort og et nederlag mod 1. og 2. lag.
Dernæst videre til ECL som #3 i puljen og en sejr hjemme og nederlag ude mod PAOK. Desværre samlet ude.
Hvis man kigger på det samlet, tror jeg ikke man kan forvente mere af FCM. Hvis du kigger på enkelte opgør, så er der naturligvis plads til forbedring, men så kan man jo også sige at "overraskelserne" mod Celtic, Røde Stjerne og Braga jo ikke kan forventes.
Skrevet af PoD
@Hamderprøver
75 Midtjylland Denmark 2.500 2.000 6.000 7.000 0.000 17.500 4.385. Til sammenligning har FCK 33500, mod FCM´ 17500. De sidste 5 år naturligvis. Min pointe er blot at FCM virker tilfredse, det er uambitiøst i sig selv. Jeg synes ikke at man investerer nok i europa, og jeg synes at de burde hive flere points hjem. FCK er fra 1992, FCM fra 1999, så ingen undskyldning der. Synes ikke at FCM tager europa kampagnen seriøst, det går som det går, og det er godt nok. ´Vi fik vist at vi kan være med´, ´vi kan gå med oprejst pande´ øh nej. Er der ingen stiller krav til de folk?
Skrevet af HamDerPrøver
@PoD
Jeg er meget glad for at du stiller det op på den måde. Her kan man tydeligt se, hvad der har været et dårligt og et godt år.
Som jeg også skriver, har der været sæsoner, hvor man kunne have forventet mere.

Jeg tror, jeg forstår at dit problem med FCM (i denne hensende) er udmeldingerne, der virker for tilfredse på trods af resultater, der på ingen måde kan opfattes som positive. Den holdning kan jeg godt tildels anerkende, men det er min ærlige mening, at FCM gjorde hvad vi kunne mod Benfica, der ganske enkelt var bedre. Jeg foretrækker i øvrigt at man forsøger at spille fodbold med modstanderen og taber 7-2 samlet fremfor at stille sig ned/parkere bussen/spiller pindsvine-fodbold i 180+ min. og ender med en målscore på 3-0 samlet og to smalle nederlag. Det er jo så et holdningsspørgsmål, men jeg tror ikke at det var blevet uafgjort i Randers med en anden taktik.

Men det er altså noget vrøvl, at det er et faktum, og at du pådutter FCM ikke at leve op til, hvad DU forventer af os.
Det er immervæk langt tid siden, at der har været fadæser a la Larne/Gorica osv. fra FCMs side. Jeg anerkender til gengæld også at, der ikke har været nær den mængde overraskelser som FCK har skabt.

FCK er fra 1992, FCM fra 1999, så ingen undskyldning der.

Der ER altså markant forskel på om man har bygget sin forretning som FCK eller som FCM. Dertil kommer at det på ingen måde kan vides om man kunne have bygget sin forretning på samme måde som FCK, hvis man har base i Herning/Ikast.
Det skal ikke komme som en undskyldning, men det er jo altså ikke lige vilkår, om du vil det eller ej.

Som en sidste indskydelse, så er det jo også nemmere at optjene point, når man først er begyndt at blive seedet i de forskellige opgør. Det kommer nok først for alvor til udtryk i gruppespillene. Jeg er med på at det ikke er tilfældigt, at FCK er seedet i 1. lag i EL-gruppespil, men du må også anerkende at det tager tid at opbygge denne seedning. Mindst tre år med gruppespil.
Skrevet af HamDerPrøver
Midtjylland Denmark 2.500 2.000 6.000 7.000 0.000 17.500 4.385

Din opgørelse for i år ser i øvrigt ud til ikke at være opdateret. FCM er noteret for to uafgjorte i kampene mod Larnaca. Det giver samlet 1 point og dermed 18.500 til FCM over den femårsperiode.
annonce
0