Snak

Mere indhold efter annoncen

Dalsgaard efter kollaps: Ved ikke hvad der skete

Skrevet af bold
fre 5. aug 20:28

Henrik Dalsgaard var tydeligt skuffet efter 3-3-kampen mod Lyngby.Læs hele nyheden her
Skrevet af cloc
Far er der ikke mere jo
Faktisk mest til pudersne d-:
Skrevet af Motown
Det er meget simpelt Dalsgaard! I bliver for fucking selvfede og tror at den kamp er hjemme! I må satme snart lære at der skal spilles bold i 90 min og ikke kun 40, for så derefter at stille sig ned og parere!
Skrevet af KyniskeKommentator
Dårligt spilkoncept og manglende ideer fra bænken

En 2mands-midtbane
Skrevet af pHeinz
FCM er trætte og spiller faktisk ret arrogant mod Lyngby, der til gengæld viste en helt anden moral. Stort tillykke til Lyngby med 1 point - I havde fortjent alle 3. FCM mangler styring på banen og har alt for mange konger løbende rundt. Erik S virker træt og tung, men burde virkelig sætte sig igennem overfor alle de boheme-typer, som tror, at det hele kommer af sig selv. FCM mangler nu på på 13. måned en træner ! Bo H var et mis-match, som Steinlein egentlig burde stå til ansvar for. Den nuværende træner kan ikke løfte opgaven - stakkels ham. Få nu ansat en klassetræner.
Skrevet af FCM23011
Jeg må desværre give de to foregående indlæg ret. Midtbanen er total underbefolket, Dalsgaard virker træt, man kæmper ikke, ingen tage ansvar og vores keeper virker usikker.

Den positiv er, at vores nuværende træner har fået vores angreb til at virke, hvilket er et stor plus. 8 mål i to SL-kampe. Men vi mangler Evander til at styre spillet. Jeg tror desværre, at vi sælger både ham og Onyedika.
FCM
annonce
0