Snak

Mere indhold efter annoncen

Dalsgaard har udløb: Lytter hvis AaB ringer

søn 17. jan 2021

31-årige Henrik Dalsgaard har kontraktudløb i Brentford til sommer, og han er umiddelbart åben for at vende snuden hjem til AaB.Læs hele nyheden her
Så er det bare at slå en signal. Hent ham hjem.
Han skal da til Viborg

Han vil i givet fald betyde en længe ventet opgradering af højreback positionen, men omvendt betyder det også en investering der skal holdes op mod nul forventede transfer kroner og hvilket aftryk han kan give AaB i de sidste år af hans karriere.
Danmark: AaB Spanien: RCD Espanyol
Han skal da spille 1 sæson mere i england, spiller han godt til sommer, bliver det godt for ham
Faktisk mest til pudersne d-:
Det ville være perfekt at få Dalsgaard hjem igen. Håber Inge kan få lavet en god aftale for begge parter.
Hvis det er muligt for AaB at bibeholde deres nuværende trup til efter sommer (blir måske svært) og får hentet Dalsgaard. Så vil jeg, hvis jeg var Aab-fan, være utrolig optimistisk for næste sæson. Eller tager jeg fejl? De har godt nok nogle stor udsving indimellem.
Det blir i hvert fald en udfordrende forårssæson de går imøde. Hvor AGF, Randers og Sønderjyske står bedre til top 6, hvis de formår at fortsætte den gode stime (og så er der selvfølgelig FCN, OB og måske Vejle lige i hælene).
AaB vil blive forstærket hvis de får Dalsgaard, da Pallesen sjældent har nogle gode og præcise indlæg, samt Dalsgaard er super god til at lave cut back afleveringer.
Så hvis de får den top angriber som de leder efter og Dalsgaard, så tegner fremtiden lys, men bundniveauet
skal hæves. Spændende om Cifuentes er den rigtige til at løfte holdet, er dog sikker på at Inge har gjort sit forarbejde grundigt.
AaB skriger på en klasseangriber. Det er deres helt store akilleshæl. Kan de få sådan en kan de sagtens spille med om medaljer de kommende år.
Vil super gerne have ham hjem, men min ikke han bliver en sæson mere hvis brentford rykker op. Eller så bare ring Inge
Er han ikke fast mand i Brentford? Det her lyder mest som en der gerne vil have ny god kontrakt i Brentford
annonce