Snak

Mere indhold efter annoncen

Damborg: Vi har en fin chance for at drille FCM

søn 25. feb 2018
Jonas Brix-Damborg fortæller til Nordjyske, at han og holdkammeraterne i Hobro IK har en fin chance for at drille FC Midtjylland hjemme på DS Arena søndag.

Læs hele nyheden her
Hold kæft et lorteindlæg ?
Syntes nu ikke der er noget forkert i det han siger. Godt nok har Hobro lidt skader og et par karantæner, charmen ved fodbold at de mindre hold også kan slå de større hold ;)
Hvis de kan stille med 11 mand er der jo altid en chance, men så er det vist også det.
4-0 til FCM, bare for at være god ved Hobro
Hobro kan kæmpe fanatisk mod Brøndby og FCK men ligger sig sikkert ned for FC midtafrika og andre jydehold....same shit different Day .....alt er ved det gamle...
Bruger 147313, nu skal du ikke pive bare fordi I ikke har et hold med format i øst-Danmark. Fordi i har korruption behøves det ikke at være andre steder.
Elsker når ordet "jydehold" dukker op... Det betyder altid, at "kjøwenhavnerne" har problemer ;)
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)
Hvis man dømmer ud fra Benhams klub, Football Club Midtjyllands første 2 kampe har selv Helsingør en god chance for at slå dem. Det har da ingenlunde været overbevisende det Brentfords lillebror har præsteret indtil nu.

Tror sgu på 3 point til Hobro med Damborg som første målscorer ;-)

Hvis du oprigtigt tror det, synes jeg du skal skynde dig ned til den nærmeste kiosk og smide resten af februars rådighedsbeløb på Hobro sejr, du kan få pengene 5-6 gange igen.
FCM Liverpool
Han har sgu ikke flere penge, Benzo... Dem har han forlængst brugt til at ryge hjernen ud!
Enhver hund har sin dag... i dag er bare ikke din, hund!!! (citat Toby Keith)

- der skal være markant forskel på de 2 trupper

Alt andet end 3 point, vil være en skuffelse for FCM

FCM, Lazio, Liverpool, Barca ... VM i Qatar. Der skal ryddes op i Fifa ! Infantino er heller ikke den rigtige til dette ... https://sport.tv2.dk/fodbold/2021-04-02-da-emiren-loeftede-vm-trofaeet-var-skandalen-en-realitet
annonce