Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mikesas
Og fck fans havde travlt med at kommentere på, at Brøndby hentede gamle krigere hjem, oppe i alderen, i tidernes morgen.

Hmmmmmm.
Skrevet af MadsThomsen
@ Codbeast

Damen er tilbage, kæft det er lækkert, jer som sviner "købet" til aner ikke en kæft om fodbold, men dejligt at læse frygten for damen er stor.

Lækkert lækkert lækkert..


Eller også aner folk netop nok om fodbold til at vide at en mand der vender tilbage som 33 årig efter hvad der efterhånden er nogen år uden den store succes, måske ikke helt kommer tilbage med den samme pondus som da han var 26 og i topform. Det er meget svært at forudsige om han finder niveauet igen, det er jo forskelligt hvordan alderen påvirker spillere *host* Jakob Poulsen og Van der Vaart *host*. Man risikerer da at blive skuffet hvis man tager det som en selvfølge at hans niveau er som før, indtil jeg ser det vælger jeg ikke ligefrem at frygte manden.

Men forstår da godt FCK-fans er glade, om ikke anden kan han helt sikkert bidrage med en masse erfaring til truppen, selv hvis niveauet ikke er som det var. Og ved mindre han får en løn millionklassen er den økonomiske risiko for FCK jo ikke særlig stor, men den sportslige risiko er stor afhænger jo nok af resten af vinudet.

Tillykke til FCK fans - en stor spiller at få tilbage til ligaen.
DK: FC Midtjylland Mener at den danske Supercup bør genindføres!
Skrevet af Peter Nielsen
Selv hvis han bliver en ubetinget succes og bomber mål ind fra start vil han allerede til vinter frit kunne tale med andre klubber om et skifte, næste sommer kan han skifte gratis. Ville have lidt blandede følelser omkring denne transfer. Forestiller mig det er Damen der har insisteret på en så kort kontrakt for hurtigt at kunne komme videre hvis et bedre tilbud opstår. Kunne naturligvis også være Ståle der ikke ville satse mere på at Damen stadig har niveauet.

Hvad end det er Damen der ikke helt tror nok på FCK eller omvendt er svært at sige. N´Doye er ved at være en ældre herre så der er vel ikke så meget at sige til hvis FCK kun vil skrive med ham et år.

Med Damen´s tidligere meritter in mente vil det naturligvis altid være fristende at hente ham "hjem", men jeg er nu alligevel ikke sikker på om jeg ikke have ventet lidt længere og set om ikke der skulle dukke et tilbud op med mere fremtidsperspektiv i. På kort sigt har han dog gode chancer for succes, og FCK har brug for noget der virker med det samme.

Skrevet af Marmat
Vildt nok at han er aktiv endnu, føles virkelig som mange år siden! Men vel en god joker at kunne smide på banen. Ståle må ha mere i ærmet!
Skrevet af Slettet(321401193008)
ÅHHHH! HVOR KOM DEN FRA!? HVOR ER DET FEDT MAND!!!!!!!
VELKOMMEN TILBAGE DAME!!!!!!!
MUFC
Skrevet af Slettet(131458220804)
What the f**k haha, kæft hvor er det vildt. Jeg aner ikke hvad N´doeyes niveau er nu men hold op det er da fantastisk at have ham tilbage i ligaen alligevel. Legende uanset, håber dog for FCNs skyld at han er faldet i niveau ;)
FC Nordsjælland Málaga CF / Real Sociedad Manchester United Union Berlin
Skrevet af Coyg
Van der Vaart pt.2;)
Skrevet af Finbalamus
Selvfølgelig er det en gigantisk panik-signing, en 33 årig der ikke har scoret et mål i mere end 2 år..
Skrevet af MB4900
Puha fc , det her virker godt nok desperat :/
Skrevet af Jolsen
Forventer naturligvis ikke en Dame N´Doye på samme niveau som tidligere, men mindre kan også gøre det :)
I love the smell of napalm in the morning...
Skrevet af Bløde babser

Selvfølgelig er det en gigantisk panik-signing, en 33 årig der ikke har scoret et mål i mere end 2 år..


Han lavede så et mål og en assist så sent som i næstsidste spillerunde. i maj.
Det virker mest som panik at du sådan har behov for frit at opfinde fakta for at underbygge din trolling.
Remember, when you are dead, you do not know you are dead. It is only painful for others. The same applies when you are stupid.
Skrevet af Byens Hold
Smukt! Velkommen hjem, Dame :-D
Det smukkeste stadion i Danmark ligger i København! Pirlo, Buffon, Grønkjær, Lars Jacobsen og Zuma <3
Skrevet af EverywhereWeGo
Finbalamus

Haha, hop nu ind på nationen med dig. Folk som dig er jo helt væk. En anden gang, så tjek tingene inden du udstiller dig selv.
Skrevet af MBL
Ståle har 10 dage til 1. kamp.. Med det i tanke har han skulle hente noget til et tyndt og skadesramt angreb. Da han måske ikke har kunnet få det han ville have fra starten, har han hevet en kendt spiller hjem. En der kender spillestilen, men også en der nok er væk om et år når man har fået købt den angriber ind man kan forsøge at bygge fremtiden på.

Skrevet af bruger 145720
Den næste er vel Peter Møller, hold nu kæft.
Skrevet af nylerisk
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
VILDT!!!
Skrevet af Konsulenten
Så vidt jeg kan se
Lok. Moskva 14 kampe 4 mål
Hull 15 kampe 5 mål
Sunderland 11 kampe 1 mål
Trabzonspor 63 kampe 10 mål
I alt 103 kampe 20 mål

Åbenbart rigeligt til at FCK fans klapper i hænderne
Skrevet af EverywhereWeGo
Konsulenten

1260 minutter i sidste sæson førte til 5 mål og 5 assists ( SOM KANTSPILLER ). Han er noteret for 25 kampe i den her sæson, men har jo langtfra startet i dem alle. Det er ikke forbudt at tjekke selv.
Skrevet af haraltidret
Det lugter af en nødløsning at hente en 33 årig N´Doye ind på en 1 årig kontrakt.
Skrevet af Konsulenten

Jeg kan ikke se hvad det er du mener jeg skal kontrollere?
Det du nævner er vel en del af det jeg har lagt op?
annonce
0