Snak

Mere indhold efter annoncen
Sådan!!!!! Damen er tilbage og NI er afgjort på vej tilbage til tidligere tiders storhed

fedt... tvivler på at Lorden kommer hjem i dette vindue... om end det ville være et kongeangreb
https://static.quotes4sharing.com/wp-content/uploads/2017/07/201707132033372962.jpg bruger xxxx: Hvad er det for noget fis, med jyske hold der tuder i Parken? Kan jeg slet ikke genkende.
mærkelig signing
Held og lykke med ham, spændende at se om han stadig har niveauet. Han var jo desværre ret god for en del år siden. Men om ikke andet kan han vel godt score mod Vejle og Vendsyssel :-)

Nåja, og når fck henter gamle spillere tilbage, er det helt fantastisk og godt set. Men når andre klubber gør det, er det desperat og noget med at hænge fast i fortiden ;-)
BIF - Danske mestre 2021!
Det her minder vanvittigt meget om vores Elmander-køb for nogle år siden.
Brøndby IF
Ryster ikke i bukserne over denne "over the hill" signing.
Et godt nordjysk ordsprog : Tille op ....tille fuld !!! Udnævnt af keiser1 til at være en jysk tranlampe :-) Møghunden kalder Real Madridfans for arrogante ..... jeg er dermed superarrogant !
5 mål og 6 assist på det der svarer til 14x90 min. Velkommen hjem.
En 33-årig angriber, der absolut ikke har imponeret de sidste par sæsoner? Havde sgu regnet med mere fra FCK´s side. De kan godt pakke mesterskabsdrømmene væk igen.
Mon ikke der kommer yderligere en angriber hen over sommeren. N´doye kan umuligt have været plan b ?
Folk er helt væk. Han er hentet på en fri transfer, og så leder de nok efter en angriber mere i form af en kæmpesigning, en lille væver type, du ved. Klubbens mest scorende gennem tiden, så mon ikke, han kan finde vej til netmaskerne igen.
Har som mange andre brugere haft en udmærket karriere i Football Manager. Jeg er ofte langt klogere end både trænere, assistenter, managers og andre med faktisk viden om de fodboldforhold, jeg udtaler mig om.
Sådan!

Han har lidt i Trapzon under deres spillesystem. De spiller oftest kun med én angriber på top i Trapzon. Her har Damen skulle kæmpe med blandt andet Burak Yilmaz (Tyrkisk landholdangriber med 25 kampe i sidste sæson og 23 mål) samt Hugo Rodallega (gammel PL-angriber).
annonce