Snak

Mere indhold efter annoncen
HAHA!
Lidt lunkent er det vel, det er en meget kort sigtet løsning, men Damen er altid velkommen, og håber at han kan få et par gode år i FCK
Altid hvid og blå, Forza FCK..... Et kæmpe stort tak til Ståle & Don ø..
Kæmpe stort tillykke til FCK, en darlig er tilbage... Håber ikke han skal bruge lige så lang til vending som sidst... Grunden til jeg blev tidlig gråhåret.
Sjovt at se de folk herinde der laver grin med den stigning. Manden er hentet på fri transfer ? Det sgu da godt af FCK.
Fri transfer er ikke det samme som gratis... Som der blev sagt om Kaiser i BIF, så skal han nok have en del for at komme til FCK...
Av av.

Bliver sgu spændende at se hvad han kan. Han har jo ikke ligefrem imponeret i Tyrkiet.

&
En 33-årig angriber, der absolut ikke har imponeret de sidste par sæsoner? Havde sgu regnet med mere fra FCK´s side. De kan godt pakke mesterskabsdrømmene væk igen.


Jeg læste lige at han primært har spillet som kant. Det duer han ikke til.
He's got no hair but we dont care !!
JAAAAA!!!
Hvor er jeg lettet over at det så trods alt peger på at Bendtner ikke kommer..
Godt set af Ståle! Så mangler vi en Santin type, så er det ganske fint !
Venlig hilsen E. Jack Ulayte
Forhåbentlig bedre end Utakas comeback
liverpool Aachen Vejle
Jeg synes det er en helt igennem fantastisk signing af FCK.

Først og fremmest er der desperat brug for en angriber nu og her, med vores to eneste Pieros og Wind ude. Dernæst betyder det nok at man køber yderligere en. selvom N´Doye er kommet op i årene, og nok hverken er ligeså atletisk eller hurtig som tidligere, så havde han altså stadig et rigtig godt hovede, ligesom hans målinstinkt i de gode tider var af PL-klasse.

Yderligere kan det vel tænkes at han kan fungere som en slags mentor for Jonas Wind, så selv hvis han overhaler ham (jeg tænker det er de to der skal konkurrere om den ene plads, og Pieros+ eventuelt ny om den anden), så kan handlen vise sig at være et plus.

Har han kostet under 7,5 mio i årsløn inkl. det hele, og er indstillet på en plads fra bænken, hvis han ikke levere, så er det efter min mening en ubetinget god handel.
Nordens største.
annonce